Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #7: Melle Broekmans, Jan-Johan Belderok & Boris van de Ven

18/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gast: Melle Broekmans!

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Melle Broekmans: Gameking, regisseur en editor

Iedere Gamekings kijker kent Melle natuurlijk! Hij staat bekend om zijn ongezouten mening die hij met hand en tand verdedigt. Hij is de ras-criticus van Gamekings die een vernietigend oordeel kan hebben over alles, van een nieuwe Star Wars tot een verse aardbei. De man om uit te nodigen voor de Nerd Culture podcast dus. Hij is nu vooral werkzaam als editor, regisseur en cameraman. Maar wat sommigen misschien niet weten is dat hij ook werkzaam is geweest in de game-industrie. Niet alleen als recensent met vlijmscherpe analyses bij Gamekings maar ook als grafisch designer bij Stainless Games. Je weet wel, van de tijdloze klassieker Carmageddon!

Deze keer is hij aangeschoven voor een goede dosis nerd cultuur! Toegespitst op televisieseries, films en Netflix natuurlijk. Want als er iemand alles kijkt en er een goed gefundeerde mening over kan vormen, is het Melle wel. Thuis op zijn beamer ontleedt hij de ene serie na de ander. JJ en Boris zijn natuurlijk ook de minsten niet als het gaat om goede series, docu’s en films checken. Dit belooft een gesprek op niveau te worden over de huidige staat van films op het grote doek en bij je thuis. Want wat is de impact van Netflix op het Hollywood landschap? Hebben jullie nog aanraders, obscure pareltjes en vergeten films? Laat het weten in de comments!

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch