Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #65 over Top Gun: Maverick, Obi-Wan & Stuff of Nightmares

26/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nerd Culture: wat ons betreft dé podcast over nerdy films & series, verschijnt zoals elke zondag op je beeldscherm. Jelle & Koos zitten aan tafel en hebben een hoop met jullie te bespreken. Vandaag gaan ze het onder andere hebben over de eerste reviews die binnen zijn gekomen van Thor: Love & Thunder, de eerste beelden van de Orcs in de Lord of the Rings-serie en de Back to the Future Broadway musical. Daarnaast valt nog veel meer te bespreken, dus pak je bak koffie en croissant er maar bij en geniet van Nerd Culture #65.

De eerste reviews van Thor: Love & Thunder

We kijken allemaal uit naar de nieuwe Marvel film Thor: Love & Thunder. Het is inmiddels de vierde Thor film uit de Marvel-Franchise. Gisteren hebben de eerste mensen de film gekeken tijdens de première in Los Angeles. Na de première begon iedereen massaal op Twitter te tikken om uit te vinden wat ze vonden van de film. De reacties zijn grotendeels positief. Mensen zijn ook erg verrast. Thor biedt een hoop actie en komedie. Hoe voelen de reacties voor Jelle en Koos aan?

ORCS?!

We hebben het vorige week al een beetje gehad over de nieuwe Lord of the Rings serie genaamd The Rings of Power. Het is een Amazon Prime serie die zich afspeelt in het tweede tijdperk van Middle Earth. Dat is duizenden jaren vóór The Hobbit en The Lord of the Rings. En ja hoor, er zijn zojuist beelden onthuld van de Orcs. De makers van de serie hebben duidelijk hun tijd genomen voor de details die ze toe willen voegen aan de beruchte creatures. En er komen ook vrouwelijke Orcs in de serie voor. Nu we steeds dichter bij de release datum van The Rings of Power komen, willen we graag van de twee heren weten wat hun verwachtingen zijn. Dit en nog veel meer zie en hoor je in Nerd Culture #65

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch