Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #64 over The Last Ronin, Venom 3 & The Lord of the Rings

19/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is geen zondag zonder een aflevering van Nerd Culture, we vliegen door de weken heen en zijn al weer aangekomen bij nummer 64. Zoals gewoonlijk zitten Jelle & Koos aan tafel om de nieuwtjes van de afgelopen week te bespreken. Pak je bakje koffie er maar weer bij want we hebben weer een hoop nieuwtjes over film & televisie. Zo hebben wij onder andere nieuws over Venom 3, Joker 2 en een Lord of the Rings anime film. We hebben nog veel meer te bespreken, maar daar kom je achter in de nieuwe aflevering van Nerd Culture.

Tom Hardy ‘lekt’ dat Venom 3 er aan gaat komen

Tom Hardy is een van onze favoriete acteurs. Goeie kop, lichtelijk gek en één bonk energie is hij goed voor rollen in een aantal van onze favoriete films en series. De acteur meldde onlangs op zijn Instagram pagina dat deel 3 van Venom er aan gaat komen. Wat vinden de heren van dit nieuws? Zijn ze beiden Venom fans? En hoe staat ze tegenover het verzoek van regisseur Taika Waititi die graag het Star Wars universum zou willen uitbreiden. Is dat een goed idee of zien Jelle en Koos dit meer als vloeken in de kerk? Het antwoord op deze vraag krijg je als je op de Play knop ramt.

Ezra Miller weer in de problemen

Als er één acteur is in Hollywood is die keer op keer in de problemen geraakt met politie en justitie, dan is het Ezra Miller wel. De Amerikaan die bekend is om zijn rollen in Fantastisc Beasts en The Flash, heeft schijnbaar niet zulke coole dingen gedaan met een minderjarig persoon. Moet de acteur nu direct gecancelled worden of verdient hij een tweede kans? En wat zijn de gevolgen voor de films waarin Miller werkt? Dat en meer zie en hoor je in de Nerd Culture van zondag 19 juni 2022. Nummer 64 welteverstaan…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch