Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #59 over Avatar: The Way of Water, Dragon Ball Super & Magneto

15/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het lijkt alsof we echt lekker de zomer  in gaan, is het tijd om even goed te ontspannen. In een tuinstoel in de zon bijvoorbeeld. Of gewoon in de schaduw als je niet wilt verbranden, of gewoon vol op het strand. En dan is jouw favoriete Nerd podcast zeer welkom. Helemaal als het een gloednieuwe editie van Nerd Culture betreft. En die staat nu voor je klaar. In deze podcast behandelen de Jelle en Koos alle nerdy nieuwtjes van de afgelopen week. Zo gaan ze het vandaag onder andere hebben over Avatar: The Way of Water, Dragon Ball Super: Super Hero, Professor Xavier en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in Nerd Culture nummer 59. 

Eerste trailer van Avatar: The Way of Water

Goed nieuws voor de fans van Avatar. De eerste film kwam uit in 2009 en dit jaar moet er dus een nieuw deel uitkomen. De eerste trailer is deze week verschenen. Avatar 2 gaat voortaan door het leven als Avatar: The Way of Water. Wat vinden we de trailer? Kijken we uit naar de film? Verder zijn er nog meer trailers in deze editie van Nerd Culture. Zo laten we de trailer zien van Dragon Ball Super: Super Hero. Hebben de heren daar zin in? En dit is niet het enige wat de Nerds voor jullie in petto hebben. 

Sir Ian McKellen keert mogelijk als Magneto terug in de MCU

LucasArts is begonnen met de productie van Ahsoka. Wat verwachten onze Nerds daarvan? Kijk ze ernaar uit? Verder hebben we ook wat nieuwtjes over Multiverse of Madness. De schrijver van de film probeerde namelijk iemand in te lijven. Wie zou dat zijn? Dat hoor je zo. Tot slot hebben we nog nieuws over Sir Ian McKellen, Star Wars, Better Call Saul, Thrawn: Ascension, Bosch Legacy, Picard en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in de Nerd Culture van zondag 15 mei 2022.  

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch