Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #53 over Moon Knight, Will Smith & Top Gun (Feat. Huey Brown)

03/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als de vrijdag voorbij is en het weekend begint, dan komen vast de nerd kriebels naar boven omdat er een gloednieuwe editie van Nerd Culture in de lucht hangt. En je weet dat die zondagochtend gaat landen. Dus pak er een lekker croissantje bij, zet een stevige bak koffie en je zet je favoriete podcast app op. In deze editie hebben drie nerds het over de Oscars en Will Smith, IT, Moon Knight, dat we eindelijk gezien hebben, en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in Nerd Culture nummer 53.

De klap van Will Smith tijdens de Oscar uitreiking

Vorige week waren daar de Oscars. Er werden zoals altijd een hoop awards weg gegeven. Bepaalde films hadden we zeker als winnaars verwacht, andere een stuk minder. Alleen leek het daar na afloop niet over te gaan. Er was maar één topic trending. Heel internet stond en staat er vol mee. En dus hebben wij het er ook over. De klap van Will Smith. Verder hebben we nog wat andere nieuwtjes rond het event. Ook is er nieuws over de Morbius regisseur. Want we gaan erachter komen of Spidey binnenkort in de nieuwe Venom zit. Ook hebben de drie meer details rondom Top Gun: Maverick. Want hoe zit het precies met de stunts die worden uitgevoerd? Meer details daarover hoor je zo.

De eerste aflevering van Moon Knight is verschenen

Natuurlijk praten we in deze editie over de series waarmee we bezig zijn. In de afgelopen edities had je Jelle en Koos bijvoorbeeld al veel over een bepaalde serie horen praten. En dat is Moon Knight. De eerste aflevering is nu verschenen. Was het vet? En wat verwachten ze er allemaal meer van? Tot slot hebben de heren het ook nog over Ezra Miller, Bruce Willis, Ron Howard, een docu over Jim Henson, Falcon & Winter Soldier en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in de 53ste aflevering van Nerd Culture.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch