Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #5 over ThunderCats, Space Jam 2, Knives Out en Obi-Wan

04/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het meest nerderige uurtje van de week staat klaar op jouw buis. Het is de hoogste tijd voor een nieuwe Nerd Culture. Vandaag bespreken Jelle en Koos een breed arsenaal aan onderwerpen. Ze gaan het onder andere hebben over Thundercats, Knives Out 2 & 3, Space Jam 2, Obi-Wan Kenobi en nog veel meer. Zet je nerd bril maar op, het is tijd voor een nieuwe Nerd Culture.

Cast Obi-Wan kenobi bekend

We weten al een geruime tijd dat de Obi-Wan Kenobi serie onze kant op komt. Het heeft echter een flinke poos geduurd voordat er meer details rondom de show naar buiten kwamen. De show is geplaagd door meerdere delays en rewrites, maar lijkt nu dan eindelijk echt op stoom te komen. Zo is de officiële cast bekend gemaakt met daarbij de nieuwkomers binnen het Star Wars universum Kumail Nanjiani, Indira Varma en Sung Kang. Zij zijn voor het eerst zichtbaar in een Star Wars show. Natuurlijk zijn er ook de terugkerende gezichten zoals Hayden Christensen, die in de prequels Anakin Skywalker en Darth Vader speelde, en natuurlijk Ewan McGregor die Obi-Wan Kenobi speelt. De opnames van Obi-Wan Kenobi beginnen in april, dus aan het lange wachten lijkt een eind te komen.

Netflix besteedt veel geld uit aan Knives Out 2 en 3

De uit 2019 afstammende murder-mystery film Knives Out staat op het punt om een grote impact te maken op de streaming sector. Netflix heeft maar liefst 450 miljoen dollar betaald voor de vervolgen Knives Out 2 & 3. Ook is er bekend gemaakt dat Rian Johnson, de schrijver en regisseur van het eerste deel, terugkeert om ook de andere twee delen op te nemen. Ook Daniel Craig keert terug, hij speelde in deel 1 de detective Benoit Blanc. Opnames staan gepland vanaf 28 juni en zullen plaatsvinden op Griekenland. Dus hoewel het nog eventjes wachten is op deel 2 van Knives Out, weten we nu wel officieel dat deze er aan komt. En deel 3 ook.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch