Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #49 over Matt Reeves’ The Batman (Feat Huey Brown)

06/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de zondagochtend kunnen je heel lang uitslapen, naar je schoonfamilie gaan of naar de Efteling. Maar je kunt ook een lekkere bak koffie zetten, een croissantje bij de bakker halen om daarna jouw favoriete podcast op te zetten. Een nieuwe en vrij speciale editie van Nerd Culture staat voor je klaar. En het is er niet zomaar één. We hebben namelijk The Batman gezien en gaan het er even uitgebreid over hebben. Nerd Culture nummer 49 staat daarmee voor een groot deel in het teken van de film. En bij een review weet je dat er spoilers kunnen zijn. In dat geval gewoon eerst de film zelf kijken en dan de podcast opzetten. Hij loopt niet weg. En natuurlijk hebben we ook wat andere nieuwtjes.

De rode loper première en de review van The Batman

De release van The Batman is iets waar we al maandenlang naar uitkeken. Vorige week was de film eindelijk uit. En wij hebben wij het gezien. Op de première zelf zelfs. De heren gaan het er even goed over hebben. Want hoe hebben wij de film ervaren? Was het net zo vet als we hoopten? Of stiekem misschien nog veel vetter? Wat maakte deze film anders dan de overige Batman-films? Gaat deze film The Dark Knight Trilogy overtreffen? Hoe hebben wij het verhaal ervaren?Was het zoals we hadden verwacht of uiteindelijk toch totaal anders? Vragen hadden we vooraf genoeg. In deze Nerd Culture hoor je de antwoorden. Inclusief de beelden van de première.

Jon Favreau tekent contract bij LucasFilm

Natuurlijk bieden we ook wat ander nerd nieuws om de zondag mee te veraangenamen. Zo hebben we het over Jon Favreau en een contract bij Lucasfilm, Loki, Taiki Waititi en Thor Ragnarok, White Men Can’t Jump, Jason Momoa, Minx op HBO Max en de TV shows na de release van The Batman. Want wat kunnen we gaan verwachten van ons geliefde DC Universe? Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van Nerd Culture. Met de review van The Batman. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch