Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #48 over Amazon’s Fallout, Star Trek 4 & The Thing 2

27/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een perfecte zondagochtend begin je natuurlijk met een heerlijk bakje koffie, een vers croissantje en jouw favoriete podcast. En dus kun je ook nu weer drukken op de nieuwe editie van Nerd Culture. De podcast waar we alle nerd nieuwtjes van de afgelopen week behandelen. Dit keer zit Koos gezellig bij Jelle aan de desk en hebben ze het over Palpatine, Star Trek 4, The Thing en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in Nerd Culture nummer 48. Dus klik maar snel op de Play knop van je favoriete podcast app.

Spider-Man: No Way Home komt binnenkort naar streaming

De twee beginnen zoals elke week over wat ze de afgelopen week allemaal gekeken, gelezen of geluisterd hebben. Gevolgd door het doornemen van keiharde Nerd nieuwtjes. Zo hebben ze het over Spider-Man. Want er is goed nieuws voor de mensen die Spider-Man: No Way Home nog niet hebben gezien. Jelle en Koos weten wanneer de film te zien is op streaming. Spoiler: je hoeft niet lang te wachten. Daarnaast hebben Koos en Jelle het ook over een ander nieuwtje aangaande Spider-Man. Verder hebben ze nog veel meer nieuwtjes. Zo komen de Marvel series op Netflix naar Disney+. Wanneer dat is? Dat hoor je zo.

De terugkeer van Palpatine

Verder hebben de twee het over de aankondiging van Star Trek 4. De hoofdrolspelers waren erg verbaasd.l over die aankondiging. Waarom? Je hoort het zou. Daarnaast hebben ze nog wat nieuwtjes over Walton Goggins en de Fallout TV-serie van Amazone, het vervolg op The Thing, Jane Foster & Thor Love & Thunder en over de terugkeer van Palpatine. Er komt waarschijnlijk een spin-off serie. Waarom we denken dat dit gaat gebeuren? Dat hoor je zo. Tot slot hebben ze het ook over HBO Max. De nieuwe prijzen zijn bekend. En ze hebben ook nog iets te vertellen over de TV-serie van Alien. Je gaat het allemaal zien en horen in Nerd Culture nummer 48.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch