Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #44 over Hellboy, Madame Web & The Book of Boba Fett

30/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat je lekker tot rust aan het komen ben in het weekend, begin je op de zaterdagavond mogelijk wel iets te missen. Dat het een beetje begint te jeuken. Dat betekent dat je een nerd fix nodig hebt. Gelukkig daarom dat de zondag is aangebroken. Want je weet wat er dan klaar staat. Jouw favoriete podcast van het Nerd Kingdom staat klaar, met Koos en Jelle aan het roer. We hebben het uiteraard over Nerd Culture. En dat is precies wat je op deze zondagochtend voor je voeten krijgt geschoven. Dus pak lekker een croissantje en zet een proper bakje koffie. Ga er goed voor zitten of liggen. Want het er valt ook deze week genoeg te bespreken. Zo hebben Jelle en Koos het vandaag over The Book of Boba Fett, Hellboy en nog veel meer. Je hoort het allemaal in Nerd Culture nummer 44. 

Ron Perlman zou graag terugkeren als Hellboy

Koos en Jelle hebben een hoop nieuwtjes verzameld over je favoriete films, series en comics. Zo hebben we het vandaag over Hellboy. Want het lijkt er sterk op dat er een nieuw deel aankomt. Daarnaast hebben de twee het ook over The Matrix Resurrections in China en Dwayne Johnson. Want er lijkt een game aan te komen. Verder hebben ze een nieuwtje over Peter Dinklage. Hij is namelijk boos over de nieuwe film van Disney’s Snow White. Waar dat over gaat? Dat hoor je zo. En dit is niet het enige wat ze vandaag voor jullie hebben verzameld. 

Daniel Radcliffe in Biopic

Verder hebben we nog een aantal onderwerpen te bespreken. Want de stilte is nog niet voorbij. Zo hebben we de heren het over Actrice Rachel Zegler. Ze ligt aardig onder vuur. Waarom is dat? Dat ga je horen van Koos en Jelle. Tot slot zijn er nog nieuwtjes over een Madame Webb film, Yellowjackets, Biopic, Joss Whedon en Ray Fisher, Hitmonkey, The Book of Boba Fett Chapter 5, Star Wars Visions en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in Nerd Culture nummer 44. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch