Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #41 over The Matrix Resurrections & The Book of Boba Fett

09/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook in 2022 hebben we elke zondag jouw favoriete nerdy podcast klaarstaan. Koos en Jelle hebben tijdens kerst niet bepaald stil gezeten. Films, series en comics werden volle bak gecheckt en bekeken. En dus hebben de twee een hoop nieuwtjes om met jullie te bespreken. Zo praten ze over The Matrix Resurrections, The Book of Boba Fett en nog veel meer. Pak er lekker een croissantje bij, zet een goede bak koffie en knal je favoriete podcast kanaal maar aan. Er staat namelijk een gloednieuwe editie van jouw favoriete Nerd riedeltje voor de zondagochtend klaar. Dit is Nerd Culture nummertje 41.

Krijgen we toch The Amazing Spider-Man 3?

Nu Spider-Man: No Way Home al een paar weken uit is en erg goed scoort bij critici, kijkers en kassa, kon je er op wachten dat er geruchten zouden komen over een nieuw deel. Zo lijkt het erop dat we mogelijk straks een acteur gaan zien uit een vorige Spider-Man film. En nee, het is niet Tom Holland. Wie dat wel? Dat hoor je zo meteen. Verder hebben we het over The Matrix en dan voornamelijk Keanu Reeves. Dat hij een goed mens is, daar waren we het al over eens. Het blijkt dat hij zijn zuurverdiende centjes uit de films niet alleen voor zichzelf houd. Waar gaan die dollars dan wel naar toe?

Nerd Culture over The Matrix Resurrections

In het nieuwe jaar gaan we het natuurlijk hebben over Boba Fett. De serie verschijnt nu wekelijks op Disney+ en de eerste twee afleveringen staan online. Vonden wij het vet? Verder hebben we het over The Matrix Resurrection. Want ook die hebben we gezien. Mensen zijn er niet echt tevreden over. Hoe hebben Jelle en Koos de film ervaren? Moet je hier voor HBO Max nemen? Of kun je het beter overslaan. Dit en nog veel meer ga je horen en zien in je favoriete podcast. Welkom bij Nerd Culture #41.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch