Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #40 over Spider-Man: No Way Home (Feat. Huey Brown)

19/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na deze zondagochtend is het nog twee dagen wachten tot het officieel winter is. Meer dan genoeg reden om jezelf nog eens lekker om te draaien, te genieten van een bakje koffie en een croissantje terwijl je luistert naar je favoriete Nerd Podcast. We sluiten dit Nerd jaar af met een knaller. Nerd Culture nummer 40 staat helemaal in het teken van de bioscoop release van Spider-Man: No Way Home. Dus let op: Er zitten wat spoilers aan het einde. maar het merendeel is spoiler vrij. We gaan het immers ook even goed hebben over alle andere Spider-Man films. En Huey Brown schuift daar voor aan. Spidey is dan wel geen Batman, maar toch…

Wie was de beste Spidey vertolker

Wie kent hem niet? Het is de favoriete superheld van Stan Lee himself. We hebben het natuurlijk over Spider-Man, oftewel Peter Parker. Het verhaal begint zoals bij elke nieuwe reeks super hero films hetzelfde. Groot drama, sterfgevallen en dan begint het avontuur. Van de honderden Spider-Man comics, games en natuurlijk de MCU-films tot aan de mix van acteurs die in de huid van de held zijn gekropen. Er valt zo veel te vertellen over deze reeks. Want wie was nu de beste Spidey? Tobey Maguire, Andrew Garfield of Tom Holland. En wie zagen we terug in Spider-Man: No Way Home?

Hoe goed was Spider-Man: No Way Home?

Spider-Man staat natuurlijk ook bekend om zijn excentrieke bad guys. Van The Green Goblin, Electro, The Lizard, Sandmanm, Venom tot natuurlijk Doctor Octopus. Welke vijand zien we terug in No Way Home? We gaan het er allemaal over hebben in deze speciale episode van Nerd Culture, nummer 40.  Let nogmaals op de spoilers aan het eind als je de film nog niet hebt gezien. Koos, Huey en Jelle geven duidelijk aan wanneer ze het erover gaan hebben.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch