Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #39 over Spiderman: Across the Spiderverse, Zack Snyder & Power Rangers

12/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe Nerd Culture. Het is tijd voor nummer 39. Koos heeft twee weken vakantie, maar speciaal voor jullie is hij gewoon aanwezig. Je bent een nerd of niet. Samen met Jelle gaat hij al het keiharde Nerd nieuws van de afgelopen week behandelen. Ze hebben het vandaag onder meer over Batman: Court of Owls volume 1 (die Jelle heeft gelezen), Zack Snyder en veel meer. Je ziet het allemaal in een nieuwe editie van Nerd Culture. Eet een lekker broodje, zet een bakje koffie en druk maar snel op de Play knop van de website, de podcast app of op YouTube. En geniet van een welverdiende editie van Nerd Culture op de vroege zondagochtend. 

Zack Snyder gaat verder met The Justice League

Laten we beginnen met Zack Snyder en The Justice League. Daar is leuk nieuws over vrij gekomen. Daarna gaan de twee naadloos verder met Mel Gibson en Lethal Weapon 5, Chris Pratt’s Super Mario, Vigo the Carpathian in het vervolg van Ghostbusters Afterlife, Power Rangers, Into The Spiderverse 2 (Spiderman: Across the Spiderverse) en Black Adam. Bij die laatste lijkt het er op dat Black Adam iets anders gaat worden dan gedacht. Wat we daarmee bedoelen? Dat zie en hoor je zo meteen. 

Nieuwe trailer verschenen van Spiderman: Across the Spiderverse

En we hebben nog meer nieuwtjes voor je klaar staan. Zo gaan we het hebben over de She-Hulk. Ze lijkt wat minder agressief te worden dan The Hulk. Ze gaat namelijk zingen. Huh? Ja echt, hoe zal dat zijn? Daarnaast hebben de twee het over Spiderman: Across the Spiderverse. Want er is een trailer verschenen. Hoe vinden we dat en kijken we er naar uit? Verder gaan we het hebben over The Matrix Awakens: Unreal Experience. Dit project lijkt echt speelbaar te gaan worden. Tot slot hebben we ook nog slecht nieuws over Cowboy Bebop. Kortom, we hebben genoeg te bespreken in deze 39ste editie van Nerd Culture

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch