Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #37 over Squid Game, The Harder They Fall & Hawkeye

28/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van Nerd Culture. Het is de podcast waar we alle nieuwtjes gaan behandelen over je favoriete Nerd stuff. Zo hebben we het vandaag over verschillende films, series, comics en nog veel meer. Zo gaan we het onder andere hebben over The Matrix Resurrections, de mega succesvolle serie Squid Game en Hawkeye. Je ziet en hoort het allemaal in een nieuwe editie van Nerd Culture. Nummer 37.

De serie Squid Game naar Noord Korea brengen is een slecht idee

Een van de gespreksonderwerpen is een TV Show van Blade Runner en Alien. En dat klinkt in beide gevallen erg prettig in de oren. Verder is er nieuws over Kojima’s nieuwe filmproductie bedrijf, een Mass Effect serie op Amazon en gaan Jelle en Koos het hebben over Noord-Korea en Squid Game. Blijkbaar is niet iedereen in dit fijne land zo blij met de serie. In deze podcast ga je horen waarom en wat de gevolgen kunnen zijn. Verder hebben we nog veel meer nieuwtjes voor jullie verzameld. Zo gaan we het even hebben over de Star Wars sequel. We hebben namelijk nieuwe details via Kathleen Kennedy gekregen. En er is nog meer Star Wars nieuws. Zo hebben we het over Disney en Dark Horse Comics.  De samenwerking tussen die twee lijkt goed te zitten.

Nerd Culture over The Matrix Resurrections

Natuurlijk moeten we het hebben over de aankomende film met Keanu Reeves genaamd The Matrix Resurrections. De release komt er snel aan en Jelle en Koos worden daar toch wel enigszins prettig nerveus van. En dus zeugen ze elke snippertje nieuws over deze film op. In deze editie van nerd Culture daarom meer details over het verloop van de film. Want gaat het een direct vervolg op de vorige delen zijn? Of wordt is het net iets anders? Daarnaast hebben we het ook over No Time To Die. De Bond-film heeft niet veel opgeleverd. Hoe kan dat? En wat zijn de gevolgen van het uitblijven van een kassucces? Dit en nog veel meer allemaal in Nerd Culture nummer 37.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch