Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #35 over Obi-Wan Kenobi, Rocky IV & Queen Goblin

14/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zondag en we hebben iets voor je waarmee het goed wakker worden is. Kopje koffie erbij met een verse croissant. En dan deze podcast of video aan zetten, dan stroomt Nerd Culture je wereld binnen. Welkom bij een nieuwe editie. We hebben een fijne lading aan nieuwtjes voor je uit het geliefde Nerd Kingdom. Jelle is er vandaag niet bij, dus zit Koos gezellig met Daan. Samen gaan ze verschillende zaken behandelen. Zo hebben we nieuwtjes over Disney+, Marvel, Lego en veel meer. Je ziet het allemaal in een nieuwe editie van Nerd Culture. Vandaag is het de beurt aan nummer 35.

Meer details over Star Wars: Obi-Wan Kenobi serie

Laten we beginnen met nieuws van de kant van Marvel. Want dat mag niet ontbreken. Dan zou er iets goed mis zijn. Het nieuws betreft een nieuwe X-Men, die dit keer een beetje anders gaat zijn. De film komt naar op Disney+ en wij hebben meer details voor je. Verder gaan de twee heren het hebben over een nieuwe villain, de Goblin Queen. Natuurlijk kijken we ook naar nieuws omtrent Star Wars. Zo is er wat meer bekend over een nieuwe serie. En gaat Obi-Wan met iemand in gevecht. Een heuse rematch zelfs. Tegen wie zal dat zijn? En dit is nog lang niet het enige wat we vandaag voor je in petto hebben.

Nerd Culture over Doctor Strange The Multiverse of Madness

We gaan het in deze editie van Nerd Culture ook hebben over Sam Raimi’s The Multiverse of Madness. Verder hebben we het over de productie van de Luther film, Lego, een nieuwe Superman film, Sylvester Stallone, en een nieuwe coop tussen Ubisoft en Adidas. Mogelijk heeft dat wel te maken met Guardians Of The Galaxy. Daarnaast is er nieuws over Arcane en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in een nieuwe editie van Nerd Culture. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch