Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #33 over DC FanDome 2021, Black Adam & The Batman

31/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl je lekker aan het genieten bent van je weekend. Of dat je nog steeds druk aan het werkt bent. Hebben we op de zondag natuurlijk altijd je favoriete podcast. En niet zomaar een podcast. Maar eentje waar het precies gaan hebben over je nerd liefde. We hebben het dan maar over een ding Nerd Culture. Het is tijd voor deeltje 33 en we hebben een hoop onderwerpen om te bespreken. Van je favoriete films, series, comics en natuurlijk veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in de Nerd Culture van deze week over DC FanDome 2021.

Veel nieuwtjes vanaf DC FanDome 2021

Zo hebben we vandaag een hoop nieuwtjes uit de DC Universe vanwege DC FanDome 2021. Zo gaan we het onder andere hebben over het nieuwe seizoen van Batwoman. Daarnaast hebben we het ook over wat we de laatste paar dagen hebben gezien. En natuurlijk nog meer nieuwtjes. We gaan terug naar de wereld van DC en bespreken een trailer van The Flash. De wereld van Barry Allen en zijn aartsvijand Eobard Thawne. Gaan we hem ook zien in de nieuwe film? Verder is er eerder bekend dat het zomaar kan zijn dat we Batman in de film gaan zien. Zal dit het begin zijn van de Justice Leauge?

Nerd Culture over The Batman

Verder hebben we nog meer nieuws van DC FanDome 2021. Zo gaan we het hebben over The Batman. Daar zijn wat nieuwe details over. Het gaat dan vooral over wie het gaat spelen. Wie zal dat zijn? Daarnaast gaan we het ook hebben over Black Adam, Shazam, Peacemaker, Aquamen and the Lost Kingdom, Catwoman, Naomi, Young Justice en veel meer. Het beloofd een gezellige podcast te worden. Een goed begin van je zondag ochtend met een lekkere bak koffie. Druk maar snel op de play knop van je favoriete podcast app of het filmpje op de website. Want je ziet het allemaal in een nieuwe Nerd Culture.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch