Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #3, over Zack Snyder’s Justice League, Avatar en Loki

21/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hello there Nerds. We zijn aangekomen bij nummertje 3 van de vernieuwde Nerd Culture. Vandaag gaan Jelle en Koos het hebben over Marvel, Avatar, Spider-Man, Wat er deze week op Disney+ en Netflix verschijnt, Evangelion: 3.0+1.0 Thrice upon a Time, Bebop en Rocksteady en gaan ze het uitgebreid in op Zack Snyder’s Justice League. Kortom, maak je borst maar nat. Want dit wordt me wel een uitzending…

Is Zack Snyder’s Justice League de moeite waard?

In 2017 mocht de wereld voor het eerst hun ogen leggen op de eerste on film appearance van The Justice League in: Justice League. De film, die oorspronkelijk geheel geregisseerd zou worden door Zack Snyder, werd overgenomen door Joss Whedon. En die move werd allesbehalve goed ontvangen. Naarmate de tijd vorderde kwamen er steeds meer details naar buiten ronden het productieproces van de film. Zo bleek dat een heel groot deel van Zack Snyder zijn originele versie van de film, werd vervangen door beelden geschoten door Joss Whedon. Veel mensen waren niet tevreden over de film en langzaam aan begonnen er steeds meer geluiden te komen over een andere versie van de film. En deze geluiden bleken dus waar te zijn. Er bestaat namelijk echt een Snyder cut van de film. En na jarenlange speculaties is komt dan hij eindelijk uit.

Wat bespreken de heren nog meer?

Maar natuurlijk focussen onze mannen zich vandaag niet alleen op The Justice League. Ze gaan het ook hebben over de Disney+ shows The Falcon and The Winter Soldier en Loki. Ze gaan ze bespreken de film Avatar, ze discussiëren over Spider-Man en ze praten over een gedrocht genaamd Star Wars: The Holiday Special. Ga er dus maar eventjes lekker voor zitten, het is tijd om stevig nerderig te doen. Het is tijd voor de derde editie van de vernieuwde Nerd Culture.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch