Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #28 over James Bond, Super Mario & Star Wars Visions

26/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is bijna voorbij. Dat kan maar één ding beteken. Of twee. Want dan is het bijna maandag. Maar goed, het betekent ook iets nerderigs. Iets waar je op de zondag van kan genieten. Het gaat natuurlijk over je favoriete podcast. Het is tijd voor een nieuwe editie van Nerd Culture. Deze week hebben onze vaste hosts Jelle en Koos, maar ook Daan die er gezellig bij zit. Samen gaan ze al het belangrijke nerd nieuws van de afgelopen week langs. Zo hebben we nieuws over James Bond en natuurlijk veel meer. Zet je koffie dus maar klaar, geniet van een lekker ontbijtje en luister aandachtig. Het is tijd voor Nerd Culture, nummertje 28.

Nieuws over een nieuwe James Bond

Het is geen Nerd Culture zonder het te hebben over nieuwe films. Bij de Nintendo Direct van gisteren ging het niet alleen over games. Er was namelijk een nieuwe film aangekondigd. Er komt een Super Mario Bros film. Met een hele dikke cast. Verder hebben we nieuws over een bijzonder iemand die moest huilen bij het kijken van Star Wars Episode 1. Hiernaast hebben we het over de nieuwe James Bond film en fantaseren we over de eventuele acteurs die Daniel Craig zouden kunnen opvolgen. Ook hebben we nog een ander nieuwtje over James Bond. Het gaat over de acteur. Namelijk over Daniël Craig. Wat dat is? Dat hoor en zie je in Nerd Culture.

Nerd Culture over Stan Lee’s favoriete Marvel character

Dit is niet alles wat we bespreken in aflevering 28. Zo hebben we natuurlijk Marvel nieuws. Hoe kan het ook anders. We hebben het bijvoorbeeld over Spider-Man. En er zijn nieuwtjes over het favoriete Marvel Character van Stan Lee. Er ie iemand die niet alles cool vind aan hem. Ja, die mensen bestaan. Maar wat is dat dan? Verder is er bekend gemaakt dat er wel een hele bijzondere fan is van Spider-Man. Dit en meer kun je allemaal zien of horen in de 28e editie van Nerd Culture. Een goed begin van de zondag.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch