Menu Premium
Loading...

Nerd Culture: George van Houts over 9/11, media en politiek

14/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gast: George van Houts.

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Niet bang voor de gevestigde orde

Het nieuwe (tweede) seizoen van Nerd Culture gaat beginnen. En je weet het, als we met iets beginnen, dan beginnen we ook goed. Daarom schuift er direct een spraakmakende gast aan bij Boris. Een gast die de laatste tijd flink in het nieuws was omdat hij durft te schoppen tegen de schenen van de gevestigde orde. We hebben het over George van Houts.

George van Houts

Van Houts is een acteur die onder meer R.A.M. voor de VPRO-televisie presenteerde en later het VPRO-radioprogramma Radio Bergeijk deed. Met Tom de Ket vormt hij het duo Van Houts en De Ket en hij was in 2016 winnaar van de quiz De Slimste Mens. Echt bekend, of volgens sommigen berucht, is hij vanwege de voorstellingen die hij maakt met de groep ‘De Verleiders’. De groep haalde overal het nieuws met hun eerste show ‘Door De Bank Genomen’ waarin ze stelling namen tegen de moraal van de top van het bankwezen. Van Hout liet het stuk opvolgen door het burgerinitiatief Ons Geld. Hij slaagde er uiteindelijk in om dit initiatief op de agenda in de Tweede Kamer te krijgen. Het is dus niet alleen roepen om het roepen. Van Hout wil daadwerkelijk wat veranderen. Inmiddels zijn De Verleiders al weer on the road met hun nieuwe voorstelling die gaat over de Privacy.

Boris interviewt George van Houts. Twee vrijdenkers bij elkaar, dan kan het alleen maar spannend worden. Nerd Culture is tegenwoordig ook te volgen via social media, check het op Twitter en/of Instagram!

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch