Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #25 over Magic the Gathering, South Park & The Witcher

05/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is je vaste zondag ritueel alweer begonnen, maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Koffie gezet en croissantje gegeten? Dan hebben we nu datgene voor je klaar staan, wat jouw zondagochtend af gaat maken. Nerd Culture nummer 25 staat voor je klaar. Koos en Jelle hebben weer een smakelijke podcast (of video, als je liever kijkt). En deze keer gaan ze het hebben over Venom 2, Spiderman, South Park, Grey’s Anatomy, The Witcher en nog veel meer.

Venom 2: Let There Be Carnage heeft een PG-13 rating

Het leek bijna zo te zijn dat we een gruwelijke Venom konden verwachten in het nieuwe deel. Helaas blijkt het wat anders te zijn nu. Volgens Film Ratings heeft Sony Pictures’ aankomende Marvel-film Venom: Let There Be Carnage officieel een PG-13-rating gekregen van de MPAA. Dit is natuurlijk niet heel gek, aangezien de eerste film ook PG-13 was, maar sommige van ons hoopte we toch dat het misschien met Carnage anders zou zijn. We hoopten op een R-rating. Helaas was het toch wat anders. Misschien een goed idee voor de volgende Venom?

De toekomst van South Park is bekend geworden

Al meer dan 20 jaar kunnen we ons vermaken met Eric, Cartman, Kenny, Kyle en natuurlijk Timmy. Korte tijd geleden tekenden South Park bedenkers Trey Parker en Matt Stone een gigantische deal met filmstudio’s MTV Entertainment Studios en ViacomCBS. In het kader van die deal maken ze zes extra seizoenen, Maar dat niet alleen ze komen namelijk ook met maar liefst 14 nieuwe films. Gister was er bekend geworden dat elk jaar twee films te zien moeten zijn, tot 2027. De films lopen gelijk met nieuwe seizoenen. Verder hebben we natuurlijk nog meer nieuwtjes. Waar Daan en Jelle ook woorden aan gaan besteden is dat er nieuws is over Spider, Jackass, The Witcher en nog veel meer. De gezellige discussies tussen jouw favoriete nerds tref je aan in Nerd Culture, aflevering 25.

Wil je ook verder in de week je favoriete nieuwtjes lezen check daarvoor onze Twitter pagina.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch