Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Nerd Culture #2: Valerio Zeno, Boris van de Ven

13/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gast: Valerio Zeno!

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Valerio Zeno: Presentator, Acteur en Kannibaal

We kennen Valerio als een ras-presentator met een grote bek en een klein hartje. Zijn televisiedebuut maakte hij al op elfjarige leeftijd bij de nationale teleloterij. Daar maakte de kleine man al duidelijk dat hij graag Anita Witziers baan wilde, te weten televisiepresentator! Valerio haalde kattekwaad uit in 6pack bij SBS6, werd wakker met iedereen op TMF, maar de meeste mensen kennen hem van BNN faam. Vooral de aflevering van Proefkonijnen waarin hij een stukje Dennis Storm eet ging de wereld over. Boris zit natuurlijk met Gamekings al jaren in dat rare hoekje van de Showbizz wereld, de televisie. Is er nog wel ruimte voor de Ron Brandsteders en de Valerio’s in tijden dat mensen steeds meer hun tv-abonnement opzeggen? Duik mee in de diepte in alweer de tweede aflevering van Nerd Culture!

Natuurlijk gaat het ook over de TMF tijd van Valerio. Daar heeft Gamekings met Valerio de TMF Game Awards gepresenteerd. Boris heeft hem zelfs hoogstpersoonlijk geassisteerd bij de TMF Awards. De twee heren kennen elkaar dus al een tijdje, dus genoeg herinneringen om op te halen. Daarnaast delen ze een liefde voor Sneakers! Valerio staat natuurlijk bekend om zijn kledingstijl en er is geen Gamekings trip zonder duik in een sneakerwinkel. Genoeg achter de schermen verhalen en Nerdy shit voor een vette Podcast dus!

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch