Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #161 over Bad Boys Ride or Die & The Acolyte

09/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 161 van Nerd Culture. Deze week zijn we met de crew naar de premiere van Bad Boys Ride or Die gegaan, hebben we Star Wars The Acolyte, Civil War, Rebel en The Avengers gekeken en hebben we uiteraard weer een boel nieuws van de afgelopen week voor je klaarstaan.

Bad Boys for Life Review

First things first, we zijn naar Bad Boys Ride or Die gegaan en het was dit keer een speciale aandoening. Voor het eerst in de geschiedenis van Nerd Culture hebben wij de twee Belgische regisseurs Adil el Arib en Bilall Fallah mogen interviewen en hebben we nog een World Premiere / You Heard It Here First scoop van ze te weten ontfutselen. Over de film zelf kunnen we vrij kort zijn, Bad Boy is terug. De combinatie van actie, humor en de experimentele cameratechnieken van de regisseurs tillen Martin Lawrence en Will Smith weer naar blockbuster niveau’s. Ga het in de bios checken!

Star Wars The Acolyte Review

Een van de meest geanticipeerde Disney+ shows van Star Wars is The Acolyte van Harvey Weinstein’s oud personal assistant Leslye Headland. De show lijkt hoge ogen te gaan gooien, zo is het door critics als een van de best beoordeelde Star Wars shows ooit bestempeld op Rotten Tomatoes. Ook op Disney+ zelf gaat de show keihard en is het direct bij de openingsepisode al de meest bekeken Disney+ show van 2024. Benieuwd wat wij ervan vinden? Check dan de review!

Marvel blokje

Deze week hebben we natuurlijk ook een boel Marvel nieuwtjes, maar we trappen af met de Venom 3 trailer. Tot onze teleurstelling is Spider-Man in geen velden of wegen te bekennen en lijkt de derde film lekker voort te borduren op de matig ontvangen Let There Be Carnage. Ook hebben we nieuws over The Wasp, Baron Zemo, The Avengers en hebben we een eerste blik op Giancarlo Esposito’s eerste rol binnen de Marvel Cinematic Universe.

Nerd Culture is ook weer te beluisteren als podcast

Het heeft even mogen duren, maar Nerd Culture is momenteel ook weer beschikbaar als podcast in je favoriete podcast player zoals Apple Podcasts en/of Spotify.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch