Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #160 over Bad Boys, Batman Ninja & Ghost in the Shell

02/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 160 is daar en de gang is wederom compleet om je op een reis mee te nemen door de laatste nieuwtjes, gossip en meningen over alles nerdy. Deze week hebben de boys een heleboel films gekeken die dan ook absoluut besproken gaan worden. Zo passeren Bad Boys, Tropic Thunder, The Bad Batch, Idea Man, The Fall Guy, Van Helsing, Atlas en The First Slam Dunk de revue. Ook checken we trailers van Wolfs, The Bear Season 3 en Moana 2.

Mahershala Ali trekt zich terug uit Blade

Het begint er toch sterk op te lijken dat een van de Marvel projecten waar we het meest naar uitkijken niet meer uit gaat komen. Mahershala Ali lijkt zich terug te trekken van de rol als Blade omdat er na vijf jaar nog steeds niets van de grond is gekomen en het eerste script waarin Blade een side-character zou worden door de hoofdrolspeler verworpen. Hoe nu verder? In elk geval zonder Mahershala Ali, want de acteur lijkt inmiddels een aanbieding voor meerdere films van Jurassic World te hebben geaccepteerd.

Mad Max Furiosa is aan het floppen in de bioscoop

Waat we vorige week nog vol lof waren over Furiosa: A Mad Max Saga hebben we vandaag toch slecht nieuws. De film is enorm aan het floppen in de bios en haalde tijdens Memorial Weekend slechts 30 miljoen dollar op. Daarmee lijkt de film rechtstreeks op een mislukking af te denderen dat mogelijk grotere gevolgen gaat hebben. George Miller had namelijk twee films geschreven aan de hand van Fury Road: Furiosa en The Wasteland. Met het floppen van Furiosa lijkt The Wasteland er in de toekomst niet meer te gaan komen. Een groot gemis, want Furiosa is absoluut een beleving die je in IMAX moet gaan zien!

Volgende week zijn we uiteraard weer terug en hebben dan Bad Boys Ride or Die gezien, wellicht dat we daarbij nog een hele toffe verrassing hebben. Mis het niet en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch