Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #15 over Loki, Dune & Star Wars Andor

13/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze 15e aflevering van de nieuwe Nerd Culture podcast is helemaal ready. Koos, Jelle én Daan hebben hun uiterste best gedaan om ook tijdens de E3 een Nerdcast voor je te maken. En dus zijn de mannen even uit de gekte ontsnapt, hebben ze de nieuwtjes en aanraders voor je opgesomd en gaan ze die hier met je doornemen. Zo is de aanrader van deze week de gloednieuwe serie omtrent Loki op Disney+, gaat Dune toch op streamingdiensten te zien zijn én is er veel nieuws over acteurs die in Star Wars Andor terugkeren. Alle ingrediënten voor een heerlijke zondagochtend dus, met Nerd Culture, Loki en Koos, Jelle en Daan.

Nerd Culture en Loki; match made in heaven

Het Marvel universum is iets wat uiteraard ruimschoots voorbij komt in de Nerd Culture afleveringen. Er is dan ook meer dan genoeg om over te praten en dat gaan Koos, Jelle en Daan uitgebreid doen. Want als er een nieuwe God toetreedt tot het multiversum is dit reden genoeg voor de nodige exitcement. We hebben het uiteraard over de Loki-serie, welke sinds kort op Disney+ is verschenen. En we mogen alvast verklappen: dit is een serie die nu al door recensenten op handen wordt gedragen. 96 van de 100 recensenten geven de serie een AAA score, dus dat dit de Nerd Culture aanrader is van deze week, gaat niemand verbazen. Maar wat al die recensenten doen is leuk en aardig, maar wat vinden Koos, Jelle en Daan er eigenlijk van?

Star Wars Andor presenteert oude bekenden

Een aantal bekenden namen die eerder al in Star Wars Andor hebben gespeeld, komen voor deze reboot terug. Zo is bekendgemaakt dat onder andere Forrest Whitaker zijn rol opnieuw gaat vertolken. Daarnaast keert ook Ben Mendelsohn terug naar de serie, waardoor er aan acteurs in ieder geval geen gebrek is. Koos, Jelle en Daan nemen ruimschoots met je door wat zij van deze keuze’s vinden. Daarnaast hebben de mannen nog veel meer nieuws met je te bespreken, opdat jij compleet op de hoogte bent van alle Nerd verschuivingen. Veel plezier daarom met deze 15e Nerd Culture.

 

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch