Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #149 over Dune Part Two, Shogun & Drive to Survive

03/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 149 van Nerd Culture! Deze week zijn we naar de premiere geweest van Dune: Part Two voor de review, checkten we Drive to Survive, The Bad Batch season 3 en de nieuwe Shogun serie op Disney+. Daarnaast hebben we dit keer trailers van A24’s I Saw the TV Glow, The Watchers en Kevin Costner’s Horizon: An American Saga.

Dune Part Two Review

Deze week waren we uitgenodigd voor de premiere van Dune: Part Two, één van onze meest geanticipeerde films van 2024. We waren zelfs zo hyped dat twee weken daarvoor Koos nog één keer Dune: Part One ging kijken in IMAX voor de meest optimale ervaring om Arrakis te ervaren. Dit was dan ook tevens de tofste premiere waar we tot nu toe voor uitgenodigd waren. De hosts waren allemaal verkleed als de Fremen terwijl alle gasten welkom werden geheten met een blauw drankje genaamd de Water of Life van de Shai-Hulud. Maar weet Denis Villeneuve’s de torenhoge verwachtingen waar te maken? Je hoort het van ons in de Dune: Part Two review!

Disney+’s Shogun

Weet je welke serie torenhoge cijfers krijgt? Shogun! Nu keken we een week geleden nog de trailer, maar staat de show inmiddels op Disney+. Als we Rotten Tomatoes score mogen geloven dan hebben we een pareltje in onze handen, want de critics score staat inmiddels op 99% terwijl de audience score niet veel lager is met 94%. Certified fresh dus! Konden wij er ook van genieten? Je hoort het in de Shogun review.

Star Wars The Bad Batch Season 3

We zijn alweer aangekomen bij het derde en laatste seizoen van The Bad Batch. Hoewel de serie ons nooit heeft weggeblazen zoals het laatste seizoen van The Clone Wars, was het toch nog steeds zeer vermakelijk om te kijken. Het laatste seizoen moet de brug slaan tussen ‘Somehow Palpatine returns’ en de experimenten op clones in de animatieseries. In deze aflevering bespreken we of het de moeite waard is om er nog eens goed voor te zitten.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch