Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #148 over Borderlands, Boy Kills World & Superman Legacy

25/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij alweer aflevering 148 van Nerd Culture met vandaag uitgebreide besprekingen van onder andere True Detective Season 4, John Wick 4 en Neftlix’s latest Avatar: The Last Airbender. We checken deze week ook trailers van de Borderlands film, Boy Kills World en de Knuckles TV show voor Paramount+.

Eli Roth’s Borderlands

Het zal je niet ontgaan zijn dat we de komende jaren onder andere een Minecraft en een Borderlands film krijgen qua game verfilmingen. Die laatstgenoemde, onder leiding van regisseur Eli Roth, heeft nu zojuist een trailer gekregen en om heel eerlijk te zijn: het is niet kut. Jamie Lee Curtis, Kevin Hart en Cate Blanchett schitteren in deze kleurrijke postapocalyptische setting waarbij de lichaamsdelen je om de oren zullen vliegen. Stond Borderlands eerst nog niet op ons lijstje om in de gaten te houden, dan is dat nu zeker wel het geval.

Superman Legacy

James Gunn heeft een eerste foto van de cast van Superman Legacy gedeeld nadat de groep hun eerste table read hadden voldaan op het studiopark van Warner Bros. Op de foto is onder andere een kale Nicholas Hoult te zien die nu toch meer en meer op Lex Luthor begint te lijken. Deze zelfde table read onthulde waarschijnlijk ook het logo van Superman Legacy en deze schijnt gebaseerd te zijn op een comic reeks genaamd Superman Kingdom Come. Alle pijlen lijken hierop te wijzen nadat James Gunn al een hele tijd eerder van deze reeks een foto plaatste op zijn Instagram. Blijf in elk geval James Gunn volgen op social om altijd op de hoogte te zijn van het nieuwe DC universum.

Star Wars Episode I: The Phantom Menace keert terug in de bioscoop

Star Wars Episode I: The Phantom Menace zal in mei terugkeren naar de Nederlandse bioscopen, dit vanwege het 25-jarig jubileum van de film. Dit is natuurlijk geweldig nieuws want wie wil er nou niet classic George Lucas Star Wars op het grote scherm zien? Wij wel namelijk. Koos was al eens een paar jaar eerder naar The Phantom Menace in de bioscoop gegaan en was toen de enige bezoeker in de hele zaal. Dit was ten tijde dat Lucasfilm, nog geen onderdeel van Disney, alle Star Wars films opnieuw wilde uitbrengen in 3D. Na de overname van Disney werd dit plan al vrij snel geschrapt. Koos is van plan om met zijn community samen de rerelease te gaan bekijken, zin om mee te gaan? Join dan zijn Discord! 

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch