Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #147 over de ‘fantastische’ terugkeer van Marvel

18/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

De superbowl zit erop en dat betekent dat we een boel nieuwe trailers voor onze kiezen hebben gekregen en daar gaan we er natuurlijk een aantal van kijken! Wat dacht je van Deadpool and Wolverine, X-Men ’97 of bijvoorbeeld Kingdom of the Planet of the Apes? Het zit allemaal in aflevering 147 van Nerd Culture!

Deadpool and Wolverine breken records

Dit is toch wel de trailer die de meeste stof deed opwaaien tijdens de Superbowl, de langverwachte Deadpool 3 trailer. De hype is immens en dat zien we dan ook terug in de cijfers, Deadpool and Wolverine behaalde maar liefst 365 miljoen views in de eerste 24 uur en is daarmee de best bekeken trailer aller tijden. Puntje om bij te vermelden is wel het feit dat alle Superbowl kijkers hierin meegerekend zijn. Desalniettemin een knappe prestatie. Wat vonden wij van de trailer en gaat Deadpool het Marvel universum redden? Je hoor het in de podcast!

Fantastic Four castings zijn bekend

Het afgelopen jaar kwamen er vele geruchten voorbij omtrent de castings in de Fantastic Four reboot en vandaag hebben we dan eindelijk de officiele aankondiging. Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn en Ebon Moss-Bachrach gaan deze rollen vertolken. Op een logo en artwork na is er nog vrij weinig bekend over de film, maar als we de geruchten mogen geloven dan zal deze film zich afspelen in 1963. We blijven de reboot nauwlettend volgen!

X-Men ’97 verschijnt op 20 maart

Twee weken geleden wisten we het jullie al te melden, maar het is dan eindelijk officieel: de releasedatum van X-Men ’97 is op 20 maart. Deze Disney+ show gaat verder waar de immens populaire saturday morning cartoon in 1997 is gebleven. Professor Xavier is dood en het is aan de X-Men en Magneto om deze scherven op te rapen en de legacy van Xavier voort te zetten. Om dit te vieren zette Disney+ een nieuwe trailer online!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch