Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #146 over de beste anime van 2023 & 2024 (Feat. Wouter Hoes)

11/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

De jaarlijkse anime special is gearriveerd en ook dit keer heeft filmmaker Wouter Hoes de allerbeste anime van 2023 nog eens op een rijtje gezet en blikken we samen met hem vooruit naar de tofste producties die in 2024 moeten gan verschijnen.

The Boy and the Heron

The Boy and the Heron zou natuurlijk de swan song worden van Studio Ghibli legende Hayao Miyazaki. De 83-jarige filmmaker zou met pensioen gaan na de release van zijn laatste film, maar daar lijkt ie toch aardig op terug te komen. Niemand die hierover zal klagen en ook The Boy and the Heron behoorde dan ook tot een van de beste anime uit 2023.

Blue Eye Samurai

Okay volgens onze eigen maatstaven en definitie mag deze show er eigenlijk niet bij staan, maar regels zijn er om gebroken te worden. Daarom moeten we het absoluut over Blue Eye Samurai gaan hebben. Deze Frans / Amerikaanse Netflix show sloeg het afgelopen jaar in als een bom en wist ook onze Jelle enorm te bekoren.

Solo Leveling

Solo Leveling was de anime die ons vorig jaar nog het meest in het oog sprong van titels die we dat jaar zouden gaan ervaren, it doesn’t disappoint! Deze Koreaanse show kent veel raakvlakken met Sword Art Online en weet ook net zoals die franchise hogen ogen te gooien. Augmented humans met super abilities battlen tegen krankzinnige monsters met een gevarieerd design.

Suicide Squad Isekai

Suicide Squad Isekai is misschien precies wat je nodig hebt om die nare smaak van Rocksteady’s Suicide Squad: Kill the Justice League weg te spoelen. Een aantal jaren geleden werden we al verwend met Batman Ninja en deze show lijkt daar nog eens een schepje bij bovenop te doen. De Suicide Squad zelf eindigt in een andere dimensie vol met magie en monsters, als ze er niet voor zorgen dat ze binnen 62 uur terugkeren naar hun eigen wereld dan ontploffen de nano-bommen in hun nek.

Mocht jij nog een hele brute anime tip hebben, drop deze dan hieronder in de comments!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch