Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #145 over het complete filmoverzicht van 2024

04/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals beloofd en dit keer zelfs op tijd, we hebben een special voor je klaarstaan. In aflevering 145 gaan we het complete filmoverzicht van 2024 langs. Welke films kijken we naar uit en welke kan je het beste links laten liggen?

Ghostbusters Frozen Empire

Er zijn dit jaar een aantal franchises waar we enorm naar uitkijken en natuurlijk is daar Ghostbusters Frozen Empire er één van. Na de mislukte reboot uit 2016 wisten Jason en Ivan Reitman de spijker op z’n kop te slaan met Afterlife. Reitman zet de magie voort zonder uit het oog te verliezen wat Ghostbusters zo bijzonder voor mensen maakt. Afterlife was een mooie aftrap, maar na de trailer van Frozen Empire te hebben gezien hebben we pas echt het idee dat ze de juiste weg zijn ingeslagen.

Dune: Part Two

Uiteraard staat dit jaar in iedereens toplijstje het vervolg uit 2021 met Dune: Part Two. Dennis Villeneuve heeft met het eerste deel een aftrap gedaan voor een sci-fi epos met de potentie om een instant classic te worden. We hebben er dankzij stakingen en een pandemie even op moeten wachten, maar we krijgen dit jaar eindelijk het vervolg. Wat hoe vet Part One ook was, het voelde dat ie pas loskwam vlak voor het moment dat de credits over het scherm rolden.

Deadpool 3 & Wolverine

Hoewel Marvel Studios niet meer de fire brengt die we van ze gewend zijn geweest in de afgelopen jaren kijken we toch nog énorm uit naar de nieuwe Deadpool. Deel drie lijkt de overtreffende trap te moeten gaan worden binnen de trilogie en Ryan Reynolds wist dan ook Hugh Jackman’s Wolverine terug uit z’n pensioen te halen voor een film die de complete geschiedenis van de Marvel Cinematic Universe moet gaan herschrijven. Krijgen we hier de eerste coole multiverse film of blijft het toch weer bij meh? We gaan het zien!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch