Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #144 over Ferrari, TMNT Reboot & Warhammer 40K

28/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zondag en dan weet je dat je favoriete nerds uit de multiverse weer een hagelnieuwe aflevering van Nerd Culture voor je hebben klaarstaan. Vandaag hebben we reviews van onder andere Ferrari en Aquaman and the Lost Kingdom. Verder checken we trailers van Roadhouse, Star Wars: The Bad Batch Season 3 en Avatar: The Last Airbender.

Jason Aaron reboot Teenage Mutant Ninja Turtles

De Teenage Mutant Ninja Turtles krijgen opnieuw een reboot voor de kiezen. Dit keer niet op het grote scherm, maar het medium waar het allemaal begon: comics. IDW heeft al jaren een ijzersterke TMNT reeks lopen die het zowel kritisch als commercieel goed heeft gedaan, maar na 150 issues komt er een soft reboot aan. De nieuwe reeks wordt nu onder handen genomen door comic book veteraan Jason Aaron met vier verschillende artists aan boord. Wij kijken in elk geval reikhalzend uit naar deze nieuwe release, maar eerst wacht ons een nieuwe uitgave van The Last Ronin!

Paramount luisterde naar alle feedback voor Halo Season 2

Pablo Schreiber, beter bekend als de Master Chief uit de Halo serie, deed de afgelopen week een perstour om het nieuwe seizoen van Halo te promoten. De acteur deed daarbij ook een boekje open over het eerste seizoen waar hij laat weten dat hij er alles aan heeft gedaan om de beruchte sexscene eruit te laten halen, de schrijvers wilden echter niet luisterne en dus stond hij er als acteur maar eenzaampjes voor. Ondanks het feit dat het eerste seizoen van Halo best wel een succes was, kreeg de show toch behoorlijk wat kritiek te voorduren. Schreiber laat weten dat er goed naar de feedback is geluisterd en hij vraagt fans dan ook om terug te keren en het tweede seizoen te beoordelen op wat het is.

Sony sloopt alle Spider-Man referenties uit Madame Web

Madame Web lijkt regelrecht op een absolute box office flop af te stormen. De zoveelste middelmatige Sony Spider-Man Universe film lijkt op weinig enthousiasme te kunnen rekenen. Dat lijken ze zich bij Sony (en misschien ook wel Disney) waarschijnlijk ook wel gerealiseed. De studio heeft daarom tijdens de reshoots van Madame Web alle referenties naar Tom Holland’s en Andrew Garfield’s Spider-Man laten verwijderen. De officiele reden is dat de timelines van de karakters niet matchten, maar wij vermoeden dat het meer gaat om het niet nog meer beschadigen van het Spider-Man merk na het geflopte Morbius en de Kraven film waar niemand enthousiast voor is.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch