Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #143 over de beste en slechtste TV shows van 2023

21/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe aflevering van Nerd Culture en deze week hebben we daar dan eindelijk de beloofde TV show special. In deze aflevering blikken we terug op het jaar 2023 en maken we onze toplijstjes voor de beste, maar ook de allerslechtste, TV shows van het jaar.

Marvel Studios kende een jaar van uitersten

Uiteraard hebben we het in deze aflevering ook over Marvel Studios. Het was immers een jaar van uitersten voor de superhero gigant. Zo keken we bijvoorbeeld al jaren enorm uit naar de MCU verfilming van Secret Invasion, het liep echter uit op een complete flop. Secret Invasion was dan ook misschien wel de grootste teleurstelling van het jaar. Daar tegenover kregen we echter ook het tweede seizoen van Loki, die wat ons betreft de spijker op z’n kop slaat en een geweldig triomfantelijk biedt aan Tom Hiddlestone.

The Mandalorian & Ahsoka

Star Wars had ook een wisselvallig jaar. Zo kregen we dit jaar na het universeel geliefde Andor in 2022 The Mandalorian season 3 en de langverwachte live action Ahsoka serie. Deze shows konden ons niet allemaal bekoren en we moeten dan ook eerlijk bekennen dat animatie shows zoals The Bad Batch, Star Wars Visions en Tales of the Jedi veel beter passen bij het idee dat wij hebben van Star Wars.

Blue Eye Samurai, Ted Lasso & The Bear

Natuurlijk passeren nog genoeg andere TV shows de revue die niet onder Star Wars of Marvel vallen. Zo hebben we het bijvoorbeeld over The Bear, Foundation, Gen V, Ted Lasso, Blue Eye Samurai en Castlevania Nocturne. Uiteraard hebben we het ook uitgebreid over de live action serie van The Last of Us. Het was tevens onze eerste losse review opgenomen voor het Nerd Culture YouTube kanaal (don’t forget to subscribe!).

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch