Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #142 over Echo, True Detective & Star Trek Prequel

14/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe aflevering van Nerd Culture waarin we deze week de eerste aflevering van seizoen 4 van True  Detective bespreken, we Marvel’s nieuwste Disney+ show Echo hebben gezien en we het gaan hebben over meerdere nieuwe Star Trek films. Daarbij checken we onder andere trailers van Halo Season 2, Masters of the Universe Revolution en 3 Body Problem.

Marvel’s Echo Review

We beginnen deze week bij Marvel’s Echo. De spin-off van de Hawkeye serie die op zichzelf weer een spin-off was van de grotere MCU / Avengers film. Hoe niche kunnen we gaan om het nog interessant te houden? Disney gooit in elk geval een Daredevil en een Kingpin in de mix om de aandacht te trekken, maar is het genoeg om kijkers gekluisterd aan de bank te houden? Het andere nieuws wat hierbij ten sprake komt is het feit dat de Marvel Netflix series (Luke Cage, Iron Fist, Daredevil etc) nu officieel MCU canon zijn.

True Detective Season 4 Review

Vanaf maandag kun je inschakelen op True Detective Season 4 met Jodie Foster en Kali Reis op HBO Max. Jelle is afgelopen week al naar een premiere geweest om de eerste aflevering al in z’n volledigheid te checken. Seizoen 4 speelt zich af in het fictieve Ennis op Alaska waarbij acht man zijn verdwenen van een research station. Tijd voor ons kersvers duo om dit mysterie aan te gaan en het op te lossen. Benieuwd wat hij ervan vond, check dan aflevering 142!

Nieuwe Star Trek films aangekondigd

Star Trek fans mogen hun borst nat maken voor nieuwe films. Zo werd er deze week bekendgemaakt dat we een JJ Abrams Star Trek universe prequel film krijgen van de regisseur van Andor. Daar blijft het echter niet bij, want als we Sir Patrick Stewart mogen geloven krijgen we nog een officiële afzwaai van de Star Trek Next Generation crew na seizoen 3 met een heuse Picard film. Is dit iets om enthousiast van te worden of begint onze Jean Luc Picard nu toch echt iets te oud te worden?

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch