Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #140 over Jonathan Majors, The X-Files Reboot & Wonka

24/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aflevering 140 van Nerd Culture op je bakkes. Niet een kerstspecial, maar wel een klein beetje kerstig. We bespreken deze week de films Wonka, Elvis en het boek Superman versus The Clan. Daarnaast checken we trailers van Beverly Hills Cop: Axel F, The Kitchen, Land of Bad en het Nederlandse Invasie: Oorlog op de Antillen. Veel kijk- en/of luisterplezier!

Jonathan Majors ontslagen bij Marvel Studios

Het zal je deze week niet ontgaan zijn, maar Jonathan Majors is schuldig bevonden aan assault en harassment jegens een oud vriendin. Een vonnis is er nog niet geveld, dat volgt in februari pas, maar Marvel Studios heeft de Kang the Conqueror acteur direct op straat gezet. Hoe nu verder? Kang the Conqueror had toch echt de ‘nieuwe Thanos’ moeten worden in de Multiverse saga. Moet Disney Kang recasten of deze hele storyline gewoon lekker links laten liggen. Laat het hieronder in de comments weten!

The X-Files Reboot komt eraan

Wie is er niet opgegroeid met The X-Files? Wij zijn er vrij zeker van dat Boris het in elk geval wel heeft gezien. We mogen ons opmaken voor een reeks nieuwe afleveringen in een reboot die dit keer zonder agent Mulder en Scully zijn, maar met Black Panther regisseur Ryan Coogler. De juiste man of hadden we stiekem toch liever Jordan Peele’s versie van The X-Files willen zien?

Definitief geen Star Trek van Quentin Tarantino

Het is inmiddels wel duidelijk dat we geen Star Trek film meer hoeven te verwachten van Quentin Tarantino ondanks het feit dat we steeds lekker worden gemaakt door mensen die zogenaamd het script / idee hebben gezien. Het gaat echter niet gebeuren want ooit heeft de markante regisseur voor zichzelf bepaald dat hij in z’n hele carriere slechts tien films gaat maken en niet meer, daarbij wil hij niet dat een franchise film als Star Trek zjn laatste film gaat zijn. Dus het hele feest zal niet langer doorgaan.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch