Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #14: Eduard Driessen, Koos Mooten & Boris van de Ven

06/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gast: Eduard Driessen!

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Eduard Driessen: Oprichter van SATOS en Bitcoin expert!

Na Madelon Vos springen we weer de digitale diepte van de cryptocurrency in met Eduard Driessen. Eduard is vroeg geïnteresseerd geraakt in Bitcoin en weet alles van Bitcoin Maximalism. Dat is een stroming binnen de Bitcoin community die niets moet hebben van de alt coins. Er zijn natuurlijk een hoop shady ICO’s en piramidespelletjes die de goede naam van de cryptocurrency verpesten. De Bitcoin Maximalisten gaan er dan ook vanuit dat Bitcoin uiteindelijk de overwinnaar gaat zijn en de beste cryptocurrency gaat worden. Er zijn natuurlijk nog een hoop beren op de weg. De schaalbaarheid van het netwerk, de stroom die nodig gaat zijn en de smart contracts die concurrenten aanbieden. Volgens de Bitcoin maximalisten zijn dit slechts hordes om te nemen en wordt Bitcoin uiteindelijk de grootste. Boris is de crypto kenner en zit klaar om Eduard de hemd van het lijf te vragen over Bitcoin Maximalism.

Prijsvraag!

Deze aflevering van Nerd Culture wordt gesponsord door satos.nl!  Er staat een mooi startkapitaaltje voor je klaar, uitbetaald in de cryptocurrency naar keuze!

1e plaats: €75
2e plaats: €50
3e plaats: €25

Het enige wat je moet doen is de prijs van Bitcoin raden op 1 augustus 2018! Meedoen kan via de volgende link. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op 1 augustus 2018. Meedoen dus!

Praktische info:
– Iedere deelnemer (vanaf 18 jaar) kan maximaal één keer deelnemen aan een actie, we zullen de persoonsgegevens van alle winnaars verifiëren.
– Medewerkers van SATOS zijn uitgesloten van deelname.
– Deelnemen kan tot 15 juli, hierna is het afwachten en obsessief coinmarketcap.com refreshen tot 1 augustus waarop we de winnaars bekend gaan maken.
– De actuele koers wordt via coinmarketcap.nl bepaald op 1 augustus 2018 om 13:37 uur (Nederlandse tijd).
– De aliassen/nicknames van de winnaars worden op 3 augustus bekend gemaakt via e-mail, social media (Facebook: SATOS_NL) en op de Instagram-page van SATOS (@SATOS.nl).

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch