Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #14 over James Bond, TMNT & Jupiter’s Legacy

06/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is je vaste zondag ritueel alweer begonnen, maar heb je het gevoel dat er nog iets mist? Koffie gezet, croissantje gegeten en de korte broek is aangetrokken? Dan hebben we nu datgene voor je klaar staan, wat jouw zondagochtend af gaat maken. Nerd Culture nummer 14 staat voor je klaar. En deze keer gaan Koos en Jelle het hebben over de overname van James Bond’s studio door Amazon, heeft Teenage Mutant Ninja Turtles de reboot een releasedatum en is er heisa omtrent Netflix’ Jupiter’s Legacy. Alle ingrediënten voor een prima zondagochtend Nerd Culture dus.

Nerd Culture en de overname van James Bond door Amazon

Een filmreeks met een grote allure is uiteraard die van James Bond. Er zijn er verschillenden delen uitgekomen door de afgelopen decennia heen en ze worden altijd gemaakt middels een vast recept. Een stylish geheim agent met een dikke bak die met een mooie vrouw aan zijn zijde de misdaad bestrijdt. Amazon zag ook wel wat in die franchise en besloot in één klap de hele reeks te kopen. De vraag is alleen: gaat James Bond nu nog wel dezelfde figuur blijven als hij altijd is geweest? En niet alleen wij vragen ons dit af, ook de schrijver van de serie is hier openlijk mee naar buiten gekomen. Benieuwd naar wat Koos en Jelle hierover te zeggen hebben? Je vindt de antwoorden in deze o.a. James Bond themed Nerd Culture.

De groene schildpad boys zijn terug

Nee, we hebben het hier niet over Koos en Jelle als ze een kater hebben. Alhoewel de boys dan ook aardig groen en traag zijn. We hebben het uiteraard over Michaelangelo, Donatello, Rafael & Leonardo; oftewel: de Teenage Mutant Ninja Turtles (die niet geheel toevallig allemaal namen hebben gekregen van bekende Italiaanse schilders). Er was al een tijdje bekend dat er een reboot van de geanimeerde serie ging komen. Maar nu is ook echt bevestigd wanneer deze serie het levenslicht gaat zien. Koos en Jelle hebben hun mening, de antwoorden op al je vragen én al het laatste Nerd nieuws voor je. Zet Nerd Culture maar aan…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch