Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #139 over Dune, Death Stranding & Beverly Hills Cop

17/12/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 139 van Nerd Culture waarin we deze week het laatste nieuws bespreken in het nerd kingdom van film & tv, hebben we besprekingen van onder andere Split, XIII, Hardcore Never Dies en Final Fantasy VII: Advent Children. Daarnaast checken we trailers van Kung Fu Panda 4, Godspeed, Marvel What If…? Season 2 en natuurlijk Dune Part Two!

Hideo Kojima x A24

De kogel is door de kerk, Hideo Kojima heeft eindelijk bekend gemaakt met welk filmstudio hij in zee gaat voor een verfilming van Death Stranding, het is namelijk A24 geworden. Dat is een opmerkelijke keuze, maar wel eentje die wel eens heel goed zouden kunnen uitpakken. Eerder brachten ze voor ons al pareltjes als bijvoorbeeld Uncut Gems en natuurlijk Everything, Everywhere All at Once. De samenwerking werd bekendgemaakt via een merch drop in de A24 store waarbij je op dit moment een Death Stranding x A24 shirt kan kopen.

Matt Damon zou 10% van Avatar opbrengsten ontvangen

Is er iets in het leven waar Matt Damon spijt van heeft? Wij denken van wel! In een clip waarin de acteur vragen beantwoord uit het publiek laat hij weten dat hij de aanbieding van James Cameron kreeg om in Avatar te schitteren. Ter compensatie zou Damon 10% van de opbrengensten uit Avatar krijgen, een percentage waarmee hij achteraf gezien een megaklapper zou maken. Waarom ging het niet door? Matt Damon was op dat moment vooral druk bezig met de opnames van de laatste Jason Bourne film en dus ging deze kans aan hem voorbij.

Dune: Part Two de klapper van 2024?

Een film die torenhoog op ons lijstje staat is natuurlijk Dennis Villeneuve’s Dune: Part Two. We komen langzaam aan dichterbij de officiele releasedatum en deze week werd er dan ook een nieuwe trailer gedropt. Gaat dit DE film 2024 worden? Wij hopen in elk geval van wel!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch