Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #136 over Dave Filoni, Toy Story 5 & Beverly Hills Cop 4

26/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam een zondagmorgen, een nieuwe Nerd Culture voor je kiezen waarin we deze week nieuws hebben over Dave Filoni als nieuwe Chief Creative Officer bij Lucasfilm / Star Wars, James Gunn heeft zijn Lex Luthor gevonden in Nicholas Hoult en is Melissa Barrera ontslagen bij Scream VII omtrent controversiële Palestina posts. Ook checken we trailers van Aquaman and the Lost Kingdom, Ridley Scott’s Napoleon & Garfield.

Dave Filoni nieuwe Chief Creative Officer

We beginnen met heugelijk nieuws want George Lucas protégé Dave Filoni heeft een flinke promotie gekregen bij Lucasfilm. Vanaf heden is hij werkzaam in de rol als Chief Creative Officer en zal hij vanaf nu aan de wieg staan van elke Star Wars film en TV serie die er vanaf nu gemaakt gaan worden. Zelf blijft hij nog wel actief voor ‘zijn’ New Republic film waarin de Ahsoka, Mandalorian en Boba Fett series samen zouden moeten komen. Gaat dit betekenen dat Kathleen Kennedy een stapje terug zal gaan zetten? De toekomst zal het uitwijzen!

Nicholas Hoult speelt Lex Luthor in James Gunn’s Superman

Dan gaan we door naar James Gunn die momenteel druk bezig is met het vormgeven van zijn DC universum. Er moet heel wat gebeuren want de afgelopen releases waaronder Shazam, Black Adam, The Flash en Blue Beetle zijn allen enigszins tot overtuigend geflopt. Gunn zal vooral met z’n handen in het haar zitten rondom zaken als Blue Beetle die deel uit gaan maken van het nieuwe DC. Dit keer hebben we casting nieuwes voor de nieuwe Superman Legacy film, de regisseur heeft namelijk in Renfield’s Nicholas Hoult zijn Lex Luthor gevonden voor de komende jaren. Veel van Superman Legacy zal gebaseerd zijn de comic book reeks All Star Superman, ga het checken!

Tim Allen en Tom Hanks terug voor Toy Story 5

Tim Allen laat in een interview bij een Late Night Show weten dat Disney’s Bob Iger hem en Tom Hanks hebben benaderd omtrent Toy Story 5. De vraag was of Tim Allen nog een optie zou zijn nadat hij opzij werd gezet voor Chris Evans in de spin-off Lightyear. Deze laatste film werd geen succes en daarom is Iger op zoek naar een zekerheid.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch