Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #132 over Ultimate Spider-Man, Harry Potter & Spawn

29/10/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een hele goedemorgen deze zondagmorgen we hebben weer een kakelverse Nerd Culture voor je klaarstaan met deze week besprekingen van Once Upon A Studio en Frasier. Ook checken we trailers van Thanksgiving, Sharktopus en Exorcist Believer.

McFarlane’s Spawn gaat op een Blumhouse productie lijken

Todd McFarlane hoopt al jaren zijn eigen Spawn film van de grond te krijgen en ook dit keer lijkt hij weer een stukje dichterbij de realisatie van zijn droom te zijn. De comic book artist en schrijver laat weten dat zijn Spawn op een Blumhouse productie van een superhero movie zal gaan lijken. De film had al een R-rated insteek maar lijkt daarin dus ook erg ver te willen gaan. Ook zweefde er deze week een releasewindow in de wandelgangen, we zouden McFarlane’s Spawn in 2025 mogen verwachten.

Een compleet nieuwe insteek voor Ultimate Spider-Man

Begin 2024 verschijnt er een nieuwe Ultimate Spider-Man comic book series bij je favoriete stripboekenhandelaar. Dit keer gaat Marvel voor een andere insteek wat betreft Peter Parker. In dit universum is onze geliefde nerd al wat ouder en heeft hij twee kinderen en is ie inmiddels getrouwd met Mary-Jane Watson. Het is op dit punt in zijn leven dat Peter gebeten gaat worden door een radioactieve spin en pas op veel latere leeftijd als vader zijn krachten gaat ontdekken.

We zijn nog lang niet van Harry Potter af

Daniel Radcliffe, aka Harry Potter en future Wolverine, maakt een indrukwekkende documentaire met zijn stuntdouble uit Harry Potter’s Deathly Hallows. De stuntman is tijdens deze productie verlamd geraakt en moet de rest van zijn leven gebruik maken van een rolstoel. We blijven nog even bij Harry Potter nieuws. Er komt natuurlijk nog een reboot aan van de gehele franchise in de vorm van een televisieserie, iets wat voorlopig geen comeback lijkt te gaan maken is Fantastic Beasts. De spin-off heeft de verwachtingen niet waar kunnen maken en daardoor is de stekker er vroegtijdig uitgetrokken.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch