Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #13 over Batman 1989, James Bond & Castlevania Season 4

30/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van deze week is in zicht. En nu de temperaturen omhoog gegaan is, wil je uiteraard nog meer genieten van jouw zuur verdiende weekend. En wat past er perfect bij dat zuur verdiende weekend op je relaxte zondag? Juist, jouw vaste mannen en een nieuwe aflevering van Nerd Culture. Lekker op je oordopje op een terras of in de tuin. Na de overvloed aan positieve reacties op de vorige aflevering (waarvoor dank), gaan we deze week terug naar de reguliere programmering. Wat betekent: Koos en Jelle die hun passie over Nerd stuff met je gaan delen. Deze week komen in de podcast onder andere Batman 1989, Zack Synder en zijn verschillende projecten voorbij én de bekendmaking van het eerste Loki seizoen op Disney+.

Billy Dee Williams als Batman’s 1989 Two Face

De Star Wars fans onder jullie zien hierboven waarschijnlijk een herkenbare naam. We hebben het uiteraard over Billy Dee Williams. Een Amerikaanse acteur die eerder de rol van Lando Calrissian in de Star Wars films heeft vertolkt. En nu is het zijn beurt om een beruchte good guy gone bad te spelen. We hebben het over Harvey Dent die na het kwijtraken van zijn halve gezicht het heft in eigen hand neemt. Hij besluit zijn eigen persoonlijke vendetta aan te gaan onder de naam Two Face. En in de 1989 versie van Batman zien we ook Two Face terug. Met Lando Calrissian op het witte doek met zijn vertolking van Two Face. Dit alles en nog veel meer superheroe nieuws in deze Batman 1989 Nerd Culture nummer 13.

Zack Snyder is bezig met verschillende projecten

Oké: dat een Amerikaanse filmregisseur bezig is met project, is op zich geen nieuws. Het is immers zijn werk om met nieuwe dingen op te proppen te komen. Nu is echter nieuws wat onze Nerds wel erg buitengewoon interessant vinden. Zack Snyder gaat samenwerken met Christopher Nolan aan de nieuwe Man of Steel in The Dark Knight én Snyder’s Star Wars project wordt nu toch echt een standalone film. Alle handige feitjes, nieuwtjes en trips down memory lane hierover vind je in deze nieuwe podcast. Geniet van je zondagochtend, ga lekker in het zonnetje zitten en geniet met Jelle en Koos van deze nieuwe Nerd Culture over o.a. Batman 1989 en nog veel meer.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch