Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #121 over Barbie, prijsstijging Disney+ en Uncharted 2

13/08/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zondag. Koffietijd! En dus ook tijd voor Nerd Culture aflevering 121. Mega. Ik weet niet meer precies waar we het allemaal over gehad hebben naast de bakken aan Barbie nieuwtjes, maar gelukkig zijn er ditmaal weer timestamps! Dus dan kunnen jullie dat mooi zelf allemaal lekker opzoeken. Is nog best een gedoe om toe te voegen; er is zelfs een oud stagiair aan te pas gekomen, dus applausje voor Pedro-original-Pedro en ook voor de new Pedro trouwens, want die wordt ook maar voor de leeuwen gegooid.

Timestamps are back, baby!

Het staat natuurlijk wel nog helemaal vrij om te klagen over de timestamps, want dat is grandioos voor het algoritme. Het YouTube algoritme, niet het algoritme dat Tom Cruise op z’n kont aan het schoppen is in de laatste Mission Impossible film. Je mag ons ook een compliment geven, bijvoorbeeld dat Daan een goede snor heeft of dat ik echt bijzonder veel Barbie nieuws bij elkaar heb geraapt. Shout out naar het Kofschip.

Spoilers voor de Sixth Sense

Verder wil ik mijn excuses aanbieden voor de Sixth Sense spoilers, maar die film komt uit 1999, dus wat wil je nou nog? Het is toch ook geen spoiler als ik zeg dat Napoleon Bonaparte in 1814 werd verbannen naar het eiland Elba? Dat is vet lang geleden! Dat had je ondertussen best kunnen weten. Plus; hij keerde in 1815 gelukkig alweer terug uit zijn ballingschap, dus wat kan er nou in godsnaam nog misgaan? Nog een keer ballingschap? Lijkt me heel sterk.

Hebben we het alleen over Barbie?

Ik heb inmiddels opgezocht waar we het over gaan hebben: de schandalige prijsstijgingen van Disney+, de wederopstanding van Pixars nieuwste film Elemental en Deadpool 3. We hebben het ook nog even over dingen die niet Marvel, DC of Star Wars zijn hoor, wees gerust. Wat dacht je van James Bond, Star Trek en Uncharted 2. Ik ben zo blij als Koos weer terug is, ik mis hem. Veel luisterplezier allemaal. Laterrrr.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch