Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #12: Ralph Moorman & Boris van de Ven

22/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gast: Ralph Moorman

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Ralph Moorman: De expert op het gebied van Voeding, Leefstijl en Hormonen

Zoals de vaste Gamekings kijker weet is Boris sinds jaren erg geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Daarom heeft hij de expert op het gebied van levensmiddelentechnologie en de grondlegger van zijn baanbrekende hormoonbalansprogramma Ralph Moorman als tafelgast. Hij heeft een aantal boeken geschreven op het gebied van voeding en coacht menig Nederlander in het behalen van een gezond lichaam en ideaal gewicht. Hij heeft ruim 15 jaar praktijkervaring en heeft een vijftal boeken geschreven die gezamenlijk meer dan 150.000 keer over de toonbank gingen. Boris heeft die allemaal verslonden en zit klaar voor een goed gesprek over voeding!

Ralph’s missie is mensen goed en gezond te laten eten! Maar niet in een rol als adviseur. Als je mensen gaat adviseren luisteren ze niet. Je moet mensen coachen vanuit hun eigen intrinsieke motivatie die je samen moet vinden. Vraag wat wil jij bereiken? Boris is op zijn pad gekomen toen hij te horen kreeg dat hij diabetes had. Hij is toen serieus met voeding aan de slag gegaan en heeft daarbij steeds zijn bloedsuikerspiegel in de gaten gehouden. Hij ontdekte dat er maar weinig mensen waren in Nederland die op die manier met voeding en hun chronische ziekte bezig waren. Ben je zelf ook bezig met voeding en heb je nog tips over dieet en sport? Laat het weten in de comments! Wil je meer weten over Ralph’s ideeën over voeding? Check de hormoonfactor.

 

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch