Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #118 over Barbie, Oppenheimer & Dune Part Two

23/07/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morning nerds! We hebben met nummertje 118 een hagelnieuwe Nerd Culture episode voor je klaarstaan waarbij we het vandaag uitgebreid gaan hebben over Indiana Jones and the Dial of Destiny, oude MCU films zoals Infinity War + Endgame en uiteraard bespreken we het laatste nieuws van de afgelopen week.

Krijgen we een Nintendo Cinematic Universe?

We beginnen met Nintendo want de big N heeft de smaak te pakken gekregen na het monstersucces van de Super Mario Bros movie. Volgens insiders worden er momenteel veel projecten op poten gezet waaronder een The Legend of Zelda film, Donkey Kong en een Luigi solo film waarschijnlijk gebaseerd op de Luigi’s Mansion serie. Zien we hier de geboorte van een Nintendo Cinematic Universe? We gaan het meemaken!

Dune: Part Two door staking mogelijk naar 2024

Dat de writers strike en de actors strike voor grote problemen zorgt in de filmindustrie is inmiddels wel duidelijk en ook deze week hebben we helaas wat slecht nieuws die we je moeten mededelen. Zo lijkt de kans zeer groot dat het langverwachte vervolg Dune: Part Two verschoven gaat worden naar 2024. Dat is pijnlijk, want deeltje een gooide namelijk hoge ogen. Niet alleen Dune moet eraan gaan geloven, ook de nieuwe Aquaman and the Lost Kingdom en The Color Purple remake lijken allen uitgesteld te gaan worden.

Barbie vs Oppenheimer

Dan is daar nog de titanenstrijd van het jaar: Barbie vs Oppenheimer. De film van Christopher Nolan wordt de hemel ingeprezen door critici en cast terwijl Barbie momenteel alle bioscopen wereldwijd domineert. Wij zijn helaas nog niet naar een van deze twee films geweest, maar aankomende week kun je van ons de review verwachten en zullen wij ons oordeel vellen over wie nu ECHT deze strijd heeft gewonnen. All is fair game!

Last but not least hebben we deze week ook een drietal trailers die we bekijken waaronder de nieuwe Gran Turismo film, Marvel’s The Marvels en Gareth Edward’s The Creator. Genoeg te bespeken dus, veel kijk- en luisterplezier!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch