Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #116 over The Witcher, All-Star Superman & Mission Impossible

09/07/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 116 van Nerd Culture waar we het vandaag uitgebreid gaan hebben over The Witcher Season 3, we een aantal comics gaan bespreken en de volledige releaselijst van juli met je delen over alle streamingdiensten die er momenteel zijn.

Disney haalt 400 miljoen aan content van Disney+

We beginnen deze week het nieuws met Disney die opnieuw content van zijn streamingservice afhaalt. Eerder gebeurde dit namelijk al met het geflopte Willow, maar nu ook met de film Crater. Dit waren zeker geen goedkope producties, wat kan dan de reden zijn dat het van streaming afgehaald wordt? Daarnaast kwam er in een gelekte SEC filing naar buiten dat de streamingigant voor het einde van het financiele jaar nog eens 400 miljoen aan content offline gaat halen.

Zack Snyder’s ‘Star Wars’ film toont eerste setfoto’s

Dan gaan we door naar Zack Snyder’s Rebel Moon. De Netflix film werd eerder nog gepitcht als een Star Wars project, maar werd helaas afgeschoten door Lucasfilm en Disney. De reden hiervoor zou zijn dat Zack Snyder niet met al bestaande characters wilde werken en dat de film uiteindelijk een r-rating zou moeten gaan krijgen. Dit was overduidelijk teveel gevraagd voor Disney. Nu zijn er de eerste setfoto’s gedeeld en kunnen we heel goed zien hoe George Lucas Zack Snyder geinspireerd heeft.

Mission Impossible Dead Reckoning Part One breekt records

Het leven lacht Tom Cruise toe. Het gaat hem voor de wind en eerder vorig jaar wist hij natuurlijk ook een monsterhit te scoren met Top Gun Maverick. Nu lijkt de acteur dit trucje nog een simpeltjes over te doen met de nieuwe Mission Impossible Dead Reckoning Part One. De film breekt namelijk records op Rotten Tomatoes. Eerder stond de film nog op een volle 100% certified fresh critic score, op het moment van schrijven na ongeveer 200 reviews nog steeds op 99%. Goed nieuws dus voor de Mission Impossible fans!

Uiteraard hebben we deze week ook een aantal trailers die we gaan bekijken. Zo is er daar een nieuwe en uitgebreidere trailer van Martin Scorcese’s Killers of the Flower Moon met onder andere Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. We hebben een nieuwe trailer van de horrorfilm The Nun II en last but not least de veelbesproken film van Jim Caviezel genaamd Sound of Freedom.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch