Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #111 over Ted Lasso, Spider-Man Miles Morales & TMNT

04/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fellow nerd, een hele goedemorgen deze zondag! Aflevering 111 staat voor je klaar en we gaan het deze week veel hebben over sequels, reboots en spin-offs want originaliteit is ver te zoeken in Hollywood. Maar is dat niet gewoon onze eigen schuld? Verder behandelen het nieuws van deze week en kijken we naar trailers van Barbie, Hidden Strike & Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

De seizoensfinale van Ted Lasso

Hier bij de Nerd Culture crew zijn we enorme fans van Ted Lasso, week in week uit prijzen we heartfelt comedy drama van Apple TV+. Deze week kwam er na drie seizoenen een einde aan de serie in een grote seizoensfinale die alle perikelen van de afgelopen jaren tot een goed einde moet zien te brengen. Is dat gelukt? Binnenkort nemen we een aparte video op waarin we uitgebreid terugblikken op drie seizoen Ted Lasso (inclusief spoilers!).

Hoeveel Spider-Man films gaan we nog krijgen?

Dat Sony Animation al tweemaal een groot succes boekt met Into the Spider-Verse en Across the Spider-Verse zal niemand zijn ontgaan, en dat soort succes brengt geld met zich mee. De studio zet dan ook groots in op meerdere Spider-Man films. Zo kunnen we binnenkort live-action versies verwachten van Spider-Woman en Miles Morales. Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Zo krijgen we ook nog live-action Spider-Noir, Madame Web, Silk en Tom Holland’s Spider-Man 4. Tel daar de villain spin-offs met Kraven the Hunter en Venom 3 bovenop en dan weet je dat er busload aan content op ons afkomt. Gaat Spidey dezelfde fout maken als Marvel en Star Wars? We houden het scherp in de gaten.

We leven in een tijdperk vol uiers en de melk begint zuur te worden

We blijven in deze show nog heel even bij uitmelken want er staat nog een boel te gebeuren. Zo krijgt John Wick alsnog een deeltje 5 en zijn er meerdere spin-offs in de maak. Dit konden we eerder al berichten over Indiana Jones natuurlijk, maar daar blijft het niet bij. Zo krijgt The Office een dertiende iteratie, dit keer met een Australische setting en een vrouwelijke ‘Michael Scott’. Maar ook Dwayne ‘The Pebble’ Johnson laat weten dat het nog lang niet gedaan is met de Fast franchise. Er komen namelijk nog twee films om deel 10 af te sluiten, maar daarnaast zijn ook hier meerdere spin-offs voor in de maak waaronder voor het personage Hobbs.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch