Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #11: Jan Johan Belderok, Richard ‘Skate’ Simon & Boris van de Ven

15/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf de redactie van Gamekings, bekend van Comedy Central, SpikeTV en Gamekings.tv komt deze wekelijkse podcast. Gamekings presentator Boris ontvangt gasten met een fascinatie voor Gaming, Media, Tech, Film, Series, Star Wars, Sport, Crypto Currencies, Gezondheid en nog heel veel meer. Dit keer met de hooggeëerde gasten: Jan Johan Belderok en Richard ‘Skate’ Simon.

Definitie nerd
(de; m,v; meervoud: nerds) 
1. iemand wiens IQ groter is dan zijn of haar gewicht.

Nerd Culture over het Nerd feestje van het jaar: de E3 2018

Wie alle content van Gamekings op de E3 gevolgd heeft, weet hoe hard deze drie mannen al gewerkt hebben. En die weet dat deze drie wijze heren alles weten over de games industrie! Maar nu de persconferenties achter ons liggen hebben ze alles even kunnen laten bezinken en zitten de heren klaar om hun ongezouten mening te uiten over de E3. En wat een E3 hebben we gehad! Het was een E3 waar de gamer hoe dan ook gelukkig van wordt. Of je nou een Xbox thuis hebt staan of een PlayStation, iedereen heeft nieuwe games aankondigingen gehad.

De persconferenties van Microsoft, Sony en Nintendo konden niet meer van elkaar verschillen. Nintendo koos net als voorgaande jaren weer voor een Nintendo Direct en liet daar vooral veel zien van Super Smash Bros. Ultimate. Microsoft staat niet op de beurs zelf maar in de Nokia Theater. Die hebben ze met de acquisitie van Nokia mooi zelf in handen. In hun persconferentie hebben ze 50 games getoond, verteld dat ze hard aan het werk zijn aan een nieuwe Xbox en dat ze meer gaan doen met hun streaming service. PlayStation had een totaal andere strategie. Die hebben meer een ervaring gecreëerd voor hun gasten. Genoeg voer voor een Nerd Culture Persconferentie dus! Om over de getoonde games nog maar te zwijgen. Dus kijk en luister nu mee naar Nerd Culture!

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

De Podcast onderweg luisteren? Dat kan!

Spotify: https://open.spotify.com/sh…
iTunes: https://itunes.apple.com/us…
Audio stream: https://audioboom.com/posts…

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch