Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #109 over Back to the Future Reboot & Heir to the Empire

21/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 109 van Nerd Culture op deze heerlijke zonnige zondagochtend. Deze keer gaan we niet terug in de tijd, al hebben we het wel over een mogelijke Back to the Future reboot, maar hebben we wel leuke ideeen voor toekomstige episodes waarvan we alvast een klein tipje van de sluier lichten.

Gareth Edwards komt hard met The Creator

We hebben deze Nerd Culture aardig wat trailers voor jullie klaarstaan en dat heeft er alles mee te maken dat er gewoon een boel vette trailers zijn uitgekomen de afgelopen week en zelfs nog hebben we er dan een aantal moeten skippen. Laten we beginnen met Rogue One’s Gareth Edwards die een nieuwe John David Washington film (bekend van TENET) maakt genaamd The Creator. Is dit de Terminator reboot die James Cameron voor ogen had? De trailer ziet er in elk geval leip uit.

Disney komt met een Haunted Mansion reboot

Ook checken we Disney’s The Haunted Mansion. De reboot, jawel. Een aantal jaren geleden probeerde Disney het al eens met Eddie Murphy, dat werd echter geen groot succes. Nu proberen de makers van The Pirates of the Caribbean het nog eens en om heel eerlijk te zijn ziet de trailer er behoorlijk grappig uit. De cast mag er met Danny DeVito, LaKeith Stanfield, Owen Wilson, Rosario Dawson, Winona Ryder en Jamie Lee Curtis ook zeer zeker wezen.

Dave Filoni’s Star Wars film heet Heir to the Empire

Last but not least lijkt daar Dave Filoni’s Star Wars film te zijn gelekt, althans de titel. Als we de geruchten mogen geloven gaat zijn Mando/Ahsoka-verse film Heir to the Empire heten met uiteraard Grand Admiral Thrawn als grote bad guy. De Thrawn trilogie van Timothy Zahn, waar Heir to the Empire het eerste deel van is, zijn legendarische verhalen. Toch draaiden die verhalen vooral om Luke Skywalker en zijn toekomstige vrouw Mara Jade, hoe gaat werken? Gaan we een CGI acteur in de lead zien of wordt Luke ingewisseld voor Ahsoka? We gaan het meemaken!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch