Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #108 over het begin van de MCU, Fast X & Celine Dion

14/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bammmm daar is ie dan aflevering 108 en tevens de laatste aflevering waarin we terugblikken op een jaar. En wat een jaar was het! Een jaar waarin de Dark Knight de wereld op z’n kop zet, Wall-E misschien wel de beste Disney Pixar film is en Harrison Ford zijn kloffie afstoft voor een nieuw verhaal in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Maar laten we niet vergeten dat ook Will Smith probeerde een nieuwe superhero probeerde neer te zetten met Hancock!

Iron Man trapt de Marvel Cinematic Universe af

Het moment waar we lang naar uit hebben gekeken is dan eindelijk aangebroken, we blikken terug op het jaar 2008. 2008 is een bijzonder jaar voor ons omdat het voor ons de wilde rit van de MCU heeft afgetrapt met Marvel Studios’ Iron Man en Robert Downey Jr. In deze Nerd Culture staan we dan ook uitgebreid stil bij dit monumentale moment om even lekker te dippen in een flinke schep nostalgie.

Fast X doet een hommage aan Paul Walker

In deze podcast hebben we ook aardig wat nieuws over de nieuwe Fast and the Furious film: Fast X. Het is alweer de tiende, en als het goed is laatste, release in de franchise. Aanstaande dinsdag gaan we naar de premiere en zullen je uiteraard voorzien van een review, maar voordat we dat doen vertellen we je nog even dat Paul Walker’s dochter een rol zal gaan spelen in de film. Volgens de geruchten zit Paul Walker er zelf ook, hoe of wat is niet duidelijk maar het zou een laatste hommage zijn aan de ster van de serie.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch