Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #107 over Dune: Part Two, Brad Pitt’s F1 & Star Wars Visions 2

07/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 107 van Nerd Culture, de beste podcast in de multiverse. Deze week blikken we terug op het jaar 2007, hebben we veel Star Wars nieuws, een major update over het Nerd Culture Centennial Shirt en checken we daar eindelijk de trailer van Dune: Part Two

Gran Turismo dropt nieuwe trailer

We trappen deze week het nieuws af met allereerst de nieuwe Gran Turismo trailer. Ja er komt een film gebaseerd op de videogame GT, sterker nog het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal binnen de Nissan Academy in samenwerking met Polyphony. Deze week kregen we een uitgebreidere trailer met ook meer beelden van zowel David Harbour als Orlando Bloom.

Brad Pitt gaat rijden tijdens de GP van Silverstone

We blijven nog heel even in het racewereldje want de producers van Top Gun Maverick werken aan een Formula One film voor Apple met Brad Pitt in de hoofdrol. Nu heeft Top Gun met z’n practical effects en echte vluchten de lat hoog gelegd, maar dit trucje lijken ze te gaan herhalen. Het productiehuis van Jerry Bruckheimer gaat vanaf de Britse GP een zogenaamd ‘elfde team’ inschrijven waarbij Brad Pitt als 59-jarige coureur het circuit zal gaan delen met de pro’s. De Amerikaanse acteur heeft zelfs al zijn super licentie moeten halen om dit mogelijk te maken. De kans lijkt klein dat Pitt in een F1 auto gaan rijden, het zal eerder een F2 of F3 worden. Daarbij wordt ook nog eens de kleinste 6K camera ooit in de cockpit van de auto geplaatst voor unieke beelden.

Internationale allure op Echo Base Charity Con

Internationale allure op de zesde editie van Echo Base Charity Con, hét Star Wars-evenement van de Benelux! Acteurs Brendan Wayne (The Mandalorian en The Book of Boba Fett) en Dermot Crowley (Return of the Jedi, Luther) zijn op 27 mei te gast op Echo Base Charity Con in Pathé Amsterdam Noord, dat op die dag wordt omgetoverd tot een waar walhalla voor Star-Wars-liefhebbers van alle leeftijden.

Dagkaarten kosten €22,50 voor bezoekers vanaf 12 jaar en €12,50 voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een betalende volwassene. Kaarten bestel je via www.echobasecon.nl.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch