Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #106 over CinemaCon 2023, AI in film & Boba Fett

30/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit moet een zondag zijn want er staat een hagelnieuwe Nerd Culture podcast voor je klaar. We zijn aangekomen bij aflevering 106 waarin we terugblikken op het jaar 2006 en het natuurlijk gaan hebben over CinemaCon 2023. Laatstgenoemde kan je misschien het best vergelijken met een mini E3 met een boel trailers en aankondigingen.

AI gaat een grote rol spelen in film & TV

Joe Russo liet deze week optekenen in een interview dat hij voorziet dat AI een grote rol gaat spelen in film en TV. Volgens de Avengers-regisseur is het slechts een kwestie van tijd voordat je thuiskomt en je tegen je televisie zegt dat je graag een rom-com met jezelf als hoofdpersonage wil zien en als tegenspeelster Marilyn Monroe. Klinkt misschien nu nog ver weg, maar met de sprongen die AI maakt is het wel degelijk een optie voor in de toekomst. Is dit iets waar we op zitten te wachten? Is het goed voor de film en TV industrie?

Mando ‘ruïneerde’ The Book of Boba Fett

Temuera Morrison was deze week aanwezig bij een Star Wars conventie in Australie. De Jango en Boba Fett acteur liet optekenen dat hij redelijk teleurgesteld was in Disney’s perspectief op The Book of Boba Fett. Hij ging nog eens een stapje verder door te stellen dat de twee ‘Mando episodes’ ruined is show. Niet omdat ze niet tof waren, maar vooral omdat Din Djarin liet zien hoe Boba Fett hoort te zijn en hem daardoor nog kleiner maakte in z’n eigen show. Heeft Boba gelijk?

Kraven the Hunter eerste R-Rated Sony-Marvel film

Last but not least deelde Sony Pictures hun visie op Kraven the Hunter op CinemaCon 2023. Het was al een tijd geleden bekend geworden dat Aaron Taylor-Johnson de gevreesde hunter zou gaan spelen, maar er waren nog een boel vraagtekens over de insteek van de film. Vooral na Morbius en de tegenvallende Venom films. Nu heeft Sony naar buiten gebracht dat Kraven the Hunter de eerste R-rated movie gaat zijn in het Sony / Marvel universum. Een goede move? Betekent dit dat we ook een ‘dark’ Spider-Man gaan zien? We hopen het!

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch