Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #104 over Star Wars Celebration, Harry Potter Reboot & HBO Max

16/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit moet een zondag zijn en dus staat aflevering nummertje 104 voor je klaar waarin we terugblikken op het jaar 2004, we een diepgaand gesprek hebben over Star Wars en alle nieuwe shows en veranderingen omtrent (HBO) Max behandelen. Schenk die koffie maar vast in, want het is een lange zit!

Lucasfilm kondigt drie nieuwe films aan op Star Wars Celebration

Afgelopen weekend vond de Star Wars Celebration conventie in Londen plaats waarin Lucasfilm en Disney hun plannen deelden voor de franchise en een boel nieuwe films hebben aangekondigd. Het grootste nieuws was toch wel het feit dat Episode X van Star Wars verder gaat met Rey Palpatine en zich afspeelt 15 jaar na de gebeurtenissen in The Rise of Skywalker. Daarnaast begint James Mangold, bekend van o.a. Logan en nu Indiana Jones and the Dial of Destiny, een film over de allereerste Jedi ooit en richt Dave Filoni’s film zich op de New Republic era. Deze laatste film noemt men gekscherend de ‘Avengers’ film van de drie omdat het de series Ahsoka, The Mandalorian en The Book of Boba Fett dichter bij elkaar moet brengen.

The Mandalorian Season 3 Review

We hebben het niet alleen over alle aankondigingen op Star Wars Celebration, maar we hebben het ook uitgebreid over The Mandalorian. Noem het een mini-review van het derde seizoen. Zo lopen de meningen aan tafel nogal uiteen over deze serie. Episode 23 wist het internet in vuur en vlam te zetten en dat was voor ons een goede reden om alvast terug te blikken op de avonturen van Bo-Katan Kryze en Din Djarin. Wat vind jij tot dusver van The Mandalorian?

HBO Max komt met Harry Potter Reboot

Naast Lucasfilm had ook HBO een boel aankondigingen. Zo was de grootste en misschien wel belangrijkste aankondiging het feit dat HBO Max verandert in MAX. Een nieuwe streaming service met mogelijk een nieuwe prijs. Veel Nederlandse klanten vragen zich af of ze hun ‘lifetime’ 50% korting nog zullen krijgen, maar krijgen hier nog geen duidelijk antwoord op. Naast de vele shows en films werd daar ook een reboot gepresenteerd van Harry Potter. HBO gaat samenwerken met J.K. Rowling om de Harry Potter boeken in televisieserie vorm te genieten. De show zou meer trouw blijven aan het bronmateriaal, maar vooral uitgebreider zijn.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch