Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #103 over Blue Beetle, Super Mario Bros & Star War Episode X

09/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij aflevering 103 van Nerd Culture waarbij we bijna 2,5 uur ons gaan lekker maken met de laatste nerd nieuwtjes. Niet alleen bespreken we het laatste nieuws maar blikken we uiteraard terug op het jaar 2003 met onder andere The Lord of the Rings: Return of the King, Finding Nemo, The Matrix Reloaded / Revolutions & Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl.

Super Mario Bros wordt afgemaakt door critics

Maar laten we beginnen bij de film die de hele week domineerde op social media en de bioscopen: The Super Mario Bros movie. Afgelopen dinsdag was daar de officiële premiere en de kritieken op de film liepen nogal uiteen. Zo had de film op meerdere websites een erg lage critic score van ongeveer 50%. Niet een hele goede film dus zou je zeggen. Toch zien we de laatste jaren meer en meer de audience score en de critics score uit elkaar groeien. Hoe kan dit? En zijn de kritieken terecht?

Rey Skywalker wordt een Jedi Master in Star Wars Episode X

Dit weekend is daar ook Star Wars Celebration conventie in Londen. De geruchten zijn dat er naast een boel nieuwe trailers voor de al aangekondigde Disney+ shows er ook drie nieuwe films worden aangekondigd. Een van die films zou Episode X zijn van de mainline Star Wars serie en zou zich focussen op Rey Skywalker. Disney lijkt zich dus toch vast te gaan houden aan de, onder de fans, zeer polariserende sequel trilogie. Doet LucasFilm er goed aan om met Rey verder te gaan of is dit struisvogelpolitiek voor wat er onder de fans leeft?

De overstap maken van Marvel naar DC en vice versa

Nu James Gunn aan het roer staat bij DC Studios zijn er veel acteurs die over willen stappen van Marvel naar DC en vice versa. Zo hebben we eerder al gehoord dat Henry Cavill mogelijk de overstap gaat maken naar Marvel, maar nu laat ook Chris Pratt van zich horen. In een interview laat Star-Lord weten het absoluut te zien zitten om onder James Gunn te werken in het DC universum. Volgens de geruchten zou het gaan om het personage Booster Gold. Frank Grillo maakt juist weer de overstap van DC naar Marvel. De lievelingsacteur van Jelle is ontevreden over Disney’s behandeling van Crossbones en vertrekt naar de concurrent.

Support Nerd Culture via Podcasting 2.0 apps

Brievenmaandag is tegenwoordig ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Geen fan van Fountain? Check deze andere Podcasting 2.0 certified apps: Breez – Sphinx – Podstation – Curiocaster

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch